Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy párkapcsolatot keresni, ha nem tervezek megbízni már soha senkiben?
Rengeteg ember jár pszichológushoz ezzel a felismeréssel.
Hova tovább, ha kicsit lecsupaszítjuk a dolgot egyértelművé válik, hogy a bizalom puszta illúziókon alapul. Olyasmi, mint az erkölcs; ami az alkalom hiánya. Megbízunk a másikban mert kényelmes, könyebb, jól esik és szükségünk van rá. De ha levesszük róla az érzelmeket és rakunk az egyénre bőven határozottságot kiderül, hogy az egésznek semmi értelme. Én abban bízom meg akit ismerek és olyan területen, amik elvárhatóak tőle. Ismeret kell hozzá. Ezt borítja fel az érzelem. Amikor kitöltöm a lyukakat illúziókkal és feltételezésekre építem a bizalmamat. Meg elvekre. Aztán vagy idő előtt kiismerem a másikat és visszább veszek, vagy borulok egy nagyot.
Jajj tesa... maradj már meg a seggeden, nemsokára itt a nyár, azzal együtt pedig a navi és az új ryzenek. Én is várom már, de egy kis méltóságot na! :)
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!