Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Horgász lányokat hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horgász lányokat hol lehet találni?

Figyelt kérdés

Jön a tavasz, jön a horgásszezon, és imádom , de olyan jó lenne egy társat találni aki szintén annyira szereti mint én, és agyütt járhatnánk horgászni, és nem "nyűg" lenne a számára a dolog, ha elmegyek horgászni és vinni akarom magammal őt is. Nem vagyok pocakos 50 éves aki csak sörrel a kezében tud horgászni, nálam nem ilyen a horgászat :D

Van valami társkereső ahol ilyen lányok vannak? Vagy, hol lehet érdemes ilyen lányokkal ismerkedni?

27/F

2019. ápr. 17. 09:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem aki szereti a természetet, szereti a horgászatot is nagy százalékban. Nem mondom hogy minden esetben, de nagy az átfedés. Szóval szervezett túrákon, hajtásokon, kirándulásokon.

Szervezz egy eseményt egy horgásztó mellé, ahol mondjuk lesz bográcsozás, horgászás, stb és reménykedj hogy a horgászok barátnői visznek más barátnőket is magukkal akik szeretik az ilyesmit :)

Vagy szervezz lányok vs fiúk horgászversenyt :D

2019. ápr. 17. 12:32
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

Majd rávezeted. A párom azt sem tudta, eszik, isszák a horgászatot. A természetet, viszont szerette. Kezébe nyomtam egy spiccbotot és napokig csaliztam, halat vettem le, mert ő nem nyúl semmihez. Mára már ő hajt, menjünk és lazán kifog 15-20 kilós halakat egyedül. Na és van egy ismerősi kör, jönnek a nők is. Sütés, főzés, sátorozás és nem egynél házassággal végződött.

Úgy mellékesen kérdezném, hogy lehet sörrel a kézben horgászni??? Aki ezt csinálja, az inni megy ki és nem horgászni.

2019. ápr. 19. 08:29
 13/21 anonim ***** válasza:
Úgy lehet menni, hogy a másik nem keres társat, csak pár órára társaságot, és semmi többet, később se? :D Engem érdekel a horgászat, és végre még egy kreatív kérdés.
2019. ápr. 19. 09:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja, ami lemaradt, 28 N
2019. ápr. 19. 09:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Valahol fogjál ki egyet. :D
2019. ápr. 19. 14:18
 16/21 anonim ***** válasza:
xD
2019. máj. 6. 23:50
 17/21 anonim ***** válasza:
10-es a bdsm-en kívül röhögök. Poén hogy horgász szakszavak, amiket írsz és bizonyos körökben félreérthetőek. 😀
2020. jan. 27. 19:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg olyan lany meg, aki szeret egy csondes toparton olvasni, termeszetfotozni, festeni?
2020. júl. 11. 13:15
 19/21 anonim ***** válasza:
igen én pecázom 18L
2020. júl. 11. 17:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Apukámat is mindig elkísérte Anyukám horgászni, ha vele akart lenni. Aztán szépen ő is rákapott, és most már 50 éve együtt horgásznak. :)
2020. júl. 12. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!