Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó csajok miért tartják meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó csajok miért tartják meg engem csak "barátnak"?

Figyelt kérdés
Az átlagos csajok is eddig barátnak tartottak. Hiába beszélgettem vagy ismerkedtem meg velük, sosem volt több, mint barátság.

2019. ápr. 17. 06:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"8"vagyok...

AZért írtam, hogy ezekkel a nőkkel csak az idődet vesztegeted, mert amíg velük foglalkozol addig sem keresed azt a nőt aki viszonozná az érzéseidet.

Nem vagyok már egy tini korosztály, elmúltam 40, nekem sem volt egyszerű ismerkedni 20 évesen.Mindig bandáztunk, ismerős társasággal mentünk bulizni és nehéz volt ismerkedni, majd saját bőrömön tapasztaltam meg hogy változtatni kell a taktikán.

Amelyik nő nem viszonozza a kedvességet ha megszólítod akkor egy mosoly tekintetében tovább kell állni mindaddig amíg nem találsz olyat akivel érdemes beszélgetni. Lehet hogy 10 visszautasítás után fogsz csak révbe érni, de ez egy ilyen világ, aki nem dobja be a kezdőtétet az nem nyer. A rutin pótolhatatlan ha nőkről van szó, minden egyes sikeres próbálkozással nagyobb lesz az önbizalmad és idővel révbe érsz, ez szinte borítékolható.

2019. ápr. 19. 00:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Így igaz. Akárhányadik próbálkozás után csak kudarcként éli meg az ember, a nagy Ő-t valóban nagyon nehéz találni. Mindkét fél kell, hogy jó legyen egy kapcsolat. Sok kudarc után meg van a tapasztalat.
2019. ápr. 20. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!