Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez a trend, hogy 17 éves lányok 60+-os férfiakra hajtanak?
:D
Persze, a gimis csajok a nyugger klubban szedik fel a bácsikat!
Mit szívtál?
Még a 30+ is durva.
Azt mondja?
Én meg azt szoktam mondani, hogy hollywoodi színésznőket szoktam hétvégente tolni. Szóval tökre elhiszem amit a bácsi mond, én még csak 39 éves vagyok, nekem megvannak a sztárok, 60 évesen majd beérem 17 éves átlag csajokkal.
😂
@8: sőt, el tudta vinni az egész családot, de még a szomszédot is egy világ körüli nyaralásra, és a lakása is mindig tip-top, pedig pár részenként felrobban, szóval van mit a tejbe aprítania :)
Valamint ott van ugye Köbüki, biztos tudna küldeni a csajnak egy-két jó szépségápolási cuccot.
" Folyton azt mondja, hogy 17-20 éves nők hajtanak rá, van akit lerázni se tud magáról."
Én egy ilyet ismerek. Hatvanas vállalkozó, ahol tud, csal, hogy kigazdálkodja az eltartott macája havi másfélmilliós apanázsát meg a csaj kocsijának részleteit.
SzVSz ha valakinek ennyit kell tejelnie egy kis kufircért, arra nem "hajtanak" a nők. Max. válogathat két-három fizetős némber közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!