Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mennyi esélye van nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyi esélye van nálatok egy 150 centi magas férfinak?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 23:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Annyi, mint vaknak a távollátó versenyen.
2019. ápr. 13. 23:47
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
én kb 170 vagyok és szerintem ez már túl nagy különbség - ellenkező esetben is egyébként, volt 190+ barátom és zavart hogy annyira magas.
2019. ápr. 14. 00:01
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Nálam semmi, de a 150 centis barátnőmnek pont ilyen "magas" pasija van. :)
2019. ápr. 14. 00:05
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Semmi.
2019. ápr. 14. 00:35
 5/13 anonim ***** válasza:
45%
Semennyi
2019. ápr. 14. 01:24
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Semennyi. Alapból jóval magasabb lennék nála, és még magassarkút is szeretek hordani.
2019. ápr. 14. 01:31
 7/13 Rockarc ***** válasza:
70%

Milyen valaszra szamitottal? A 13 eves lanyom is 159 centi magas. Az ovodakban tarolnal.

Amugy fizikai kenyszert erzel arra, hogy mindig legyen kiirva egy kerdes egy konkretizalt magassaggal, ahol lehet egy kicsit flame-elni oda-vissza? Ezt ma mar remekul kezelik az orvosok.

Egyebkent lattom ez a magassag fetis nem mulik. Kepzeld a 120 centis embereknek is szokott lenni parjuk, kb ugyanolyan magas. Keresd a hasonlokat.

43F

2019. ápr. 14. 02:09
 8/13 anonim ***** válasza:
27%

Hmmm. Vicces, hogy mindenki azt írta, hogy semennyi esélye nem lenne a kérdezőnek, miközben más kérdéseknél előbb írják a "legyen hűséges" és hasonló BELSŐ elvárásokat, mint a magasságot. Meg persze, sokan írják azt is, hogy a nőknek ugyanolyan nehéz a társkeresés, mint a férfiaknak, de amíg egy férfit alig zavar a másik magassága, felettem minden nőt zavart a férfié. Továbbá azt is folyamatosan írják, hogy egy alacsony férfinek az alacsonyság nem hátrány, legyen önbizalma és akkor lesz barátnője.

Hát, szépen szembementek magatokkal, kérdéstől függően... :D

Rockarc. És te fizikai kényszert érzel arra, hogy minden válasz mögé odaírd a korod, amit senki sem kérdez? Ezt ma már remekül kezelik orvosok.

2019. ápr. 14. 03:40
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

A magassarkúkat úgyse szeretem.

Ha tetszik a hangja, a kinézete a és bejönne a személyisége is, adnék egy esélyt a dolognak.

2019. ápr. 14. 04:20
 10/13 anonim ***** válasza:
48%

159 centi vagyok, bocsi nálam nem lenne esélyed.

Próbálkozz a hozzád hasonlóan alacsony nőknél.

2019. ápr. 14. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!