Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi esélye van nálatok egy 150 centi magas férfinak?
Milyen valaszra szamitottal? A 13 eves lanyom is 159 centi magas. Az ovodakban tarolnal.
Amugy fizikai kenyszert erzel arra, hogy mindig legyen kiirva egy kerdes egy konkretizalt magassaggal, ahol lehet egy kicsit flame-elni oda-vissza? Ezt ma mar remekul kezelik az orvosok.
Egyebkent lattom ez a magassag fetis nem mulik. Kepzeld a 120 centis embereknek is szokott lenni parjuk, kb ugyanolyan magas. Keresd a hasonlokat.
43F
Hmmm. Vicces, hogy mindenki azt írta, hogy semennyi esélye nem lenne a kérdezőnek, miközben más kérdéseknél előbb írják a "legyen hűséges" és hasonló BELSŐ elvárásokat, mint a magasságot. Meg persze, sokan írják azt is, hogy a nőknek ugyanolyan nehéz a társkeresés, mint a férfiaknak, de amíg egy férfit alig zavar a másik magassága, felettem minden nőt zavart a férfié. Továbbá azt is folyamatosan írják, hogy egy alacsony férfinek az alacsonyság nem hátrány, legyen önbizalma és akkor lesz barátnője.
Hát, szépen szembementek magatokkal, kérdéstől függően... :D
Rockarc. És te fizikai kényszert érzel arra, hogy minden válasz mögé odaírd a korod, amit senki sem kérdez? Ezt ma már remekül kezelik orvosok.
A magassarkúkat úgyse szeretem.
Ha tetszik a hangja, a kinézete a és bejönne a személyisége is, adnék egy esélyt a dolognak.
159 centi vagyok, bocsi nálam nem lenne esélyed.
Próbálkozz a hozzád hasonlóan alacsony nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!