Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy félek az újtól, az idegentől, nincs is kedvem ismerkedni, nem is tudom, hol lehetne, ezért régi randikat, kapcsolatokat igyekeznék feleleveníteni?
Van egy lány, akivel 7 éve randiztam utoljára, azóta volt egy kapcsolata, de vége van. Mindketten szinglik vagyunk, még mindig megvan a száma (ha nem változtatta meg), de szűzen bennem volt a félsz, hogy mi lesz, ezért hagytam. Pedig volt, hogy éjszaka sms-t küldött, én meg csak néztem, hogy még most is rám gondol.
Sok idő eltelt, tényleg nagyon rég volt, de nekem még úgy tűnik, hogy mintha csak 1-2 éve lett volna, annyira előttem van a személyisége, a kisugárzása bennem maradt, hogy felőlem akár lehetne most is megint. De ha felkeresném, mennyire nézne hülyének? Tudom, próba cseresznye, de ti meglepődnétek, ha kapnátok egy ilyen felkérést a régmúltból?
Jövőre már házasodnál? :D Álmodik a nyomor, drágaság.
Na, pontosan az ilyen gyorsan csapjunk össze dolgokból születik a nagy sz..r dolog, aminek a gyerek fogja meginni a levét.
Házasság, mire? Ha most esetleg sikerül is összejönnöd valakivel, még az se garancia, hogy 2 hónap után együtt maradtok.
Pontosan ezeket a nagy dolgokat, házasság, gyerek, nem szabad elkapkodni. Attól, hogy nem akarsz 60 éves lenni gyereked érettségijén, az csak az egyéni szociális problémád, amit az egód diktál.
Saját magad cseszted el az eddigi életedet, ez nem fogod úgy jóvá tenni, ha most összecsapsz mindent. Abból csak még nagyobb káosz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!