Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy teltebb lánynak valóban szép arca kell legyen?
Kissé teltebb alkatom van, nem vagyok túlsúlyos, de vékony sem. Ennek ellenére sokaknak tetszettem, bár többnyire a "bájos arcomra" hivatkoztak, volt, aki megmondta, szép nőnek tart, de nem szeretne kapcsolatot, mert nem vagyok elég vékony (utólag valahogy meggondolta, vagy nem tudom, de akkor meg már szeretett volna mégis).
Azt mondjuk én is tapasztalom, hogy problémásabb a ruhavásárlás, nem mindegy, milyen a minta, a szabás, sokszor még a szín sem. A legtöbb most divatos ruhadarab mint pl a bodycon ruhák (tehát ami végig szűk és testhezálló), crop top, ejtett vállú, mellnél fodros felsők, gumis vállú de bő felsők, minden ami vékonypántú vagy pánt nélküli, mélyen kivágott vagy hátul rafinált, illetve a legtöbb rövid ruha és szoknya, valamint az összes short kizárva.
Na, így már elég nehéz öltözködni.
Ellenben a vékony lány ismerőseim szinte mindenben jól néznek ki, és könnyen találnak fürdőruhát is. Na, meg rajongókat is.
Sportolok, és keveset eszek (van, hogy ebédre csak egy tányér leves vagy csak egy szelet magvas kenyér felvágottal és zöldségekkel, vacsorára is ilyesmi maximum), mégse voltam soha kifejezetten vékony.
Most van párom, neki jó vagyok, ahogy vagyok, de én is látom, hogy sokkal nehezebb csinosnak lenni úgy, hogy csak az arcomra hagyatkozhatok, mintha adva lenne mellé a tökéletes alak is...
Nekem például sokkal fontosabb a szép arc és ha ehhez teltebb alkat tartozik akkor is szokott tetszeni az összkép.
Csak toka ne legyen :D
Na tessek..kell ellen pelda?
Itt vagyok 175 magas, kerek fenek, kerek, feszes cicik, darazs derek, mondtak mar, sot a legtobb pasi az alakomat dicseri es szerintem se rossz... De az arcom... hat nem vagyok bu baj. :D
Azt viszont nem dicserik agyon.. Es hidd el, mit meg nem adnek, hogy ez forditva legyen. Hiaba a szep arcbor, smink, frizura, ha olyan vonasaid vannak, amiket nem lehet holmi hetkoznapi trukkokkel feljavitani.
Es egyebkent, rettenesen szar, hogy ez igy van. :) Az arcod a profilod, ha akarod, ha nem, ezt MINDEN SZEMBEJOVO EMBER LATJA! A helyedben halat adnek az egnek, hogy cuki pofit kaptam.
23 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!