Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azt mondja egy férfinek hogy értékes, jó ember vagy, az egyenlő azzal hogy nem akar tőle semmit?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Ha meg azt mondom, hogy egy tapló paraszt vagy, húzz innen, akkor ez egyenlő azzal, hogy gyere d..gj meg?

Komolyan, az ilyenek remélem nem akarnak majd gyereket csinálni!

2019. ápr. 13. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Igen, es a "majd valakinek jo leszel" is tartozek :)
2019. ápr. 13. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Lerázott és utána mondta ezt?
2019. ápr. 13. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Hasonló a "jó apa leszel majd" szöveg is.

2019. ápr. 13. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen kontextusban mondja.

Mondhatom ugyanezt a páromnak, akit szeretek, és mondhatom ezt egy barátomnak is, akiről ezt gondolom, bár nem akarok tőle semmit. A kontextust kell nézni.

Amúgy hülye kérdés, nem mondanék ilyent bárkinek csak úgy lekoptatásképpen. Ha ilyent mondok valakinek, annak valami alapja van, minden bunkó idiótának nem szépelegnék így, akit leakarok koptatni.

Amúgy azt csak te döntheted el némi önismerettel, hogy van-e alapja annak, amit a nő mondott. Te értékes, jó embernek tartod magad?

2019. ápr. 13. 15:47
 6/6 anonim válasza:

Igen, egy ilyen után hagyni kell az egészet.

Ne is keresd, se face (hasonló szitu után én már törölni is szoktam), se telefon, SMS, semmi!

(Mondjuk már régi a kérdés, de másoknak talán jól jöhet! :D)

2019. nov. 30. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!