Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiszűrni a feminista nőket?
Van a csajoknak egy pàr hobós csoportja, akit nem szívesen làtnék magam mellett.
Esztelen feministàkat meg lehet valahogy különböztetni?
Úgy, hogy puncija van.
Ugyanis az összes nő feminista.
Kérdezd meg, mit gondol arról, hogy a nők is szavazhatnak. Ha helyesnek tartja a dolgot, akkor feminista.
De akikre te gondolsz, azok általában gyorsan a tudtodra adják kérdés nélkül is, csak beszélgetni kell velük egy kicsit.
A "feminista" szerintetek: nem akar napi 8-9 óra meló mellett még a cselédetek is lenni minden szinten.
DE rögtön hangoztatjátok, hogy egyenjogúság van ha egy randin hozza a pincér a számlát, akkor miért nem fizeti a nő a részét bla bla.
Na ez a mai alja férfi hozzáállás. Nem is csoda, hogy annyi szingli nő van. Bizony Tőletek még az egyedüllét is sokkal jobb.
Nem minden nő feminista, és valóba van egy agyhalott mélysége is a mai világban, csak úgy mint pc-nek lenni.
Ez a szintű feminizmus ami most trendi, inkább égeti a nőket, mintsem hasznos legyen. ÉS itt most nagyon nem a szavazati jogorkól meg hasonlókról beszélek, amit AZ IGAZI feministák akkor, annak idején kiharcoltak. Ez manapság kb annyira értelmetlen, mintha most vallaná hippinek magát valaki. Léteznek ma hippik? ÉS punkok? Ennyi erővel unikornikusnak is vallhatják magukat... Nincs már létjogosultsága jelenleg, mert egyszerűen már nincs ez a rendszer, ami ellen anno harcoltak.
Én tudom, miről beszél a kérdező. Én is láttam már, hogy egy idióta vadfeminista nő nekiesett egy egyébként okos, és tök normális vállakozó nőnek, akiről cikkezett is 1-2 oldal. Az idióta valami képet sérelmezett amit a sötét agyában egyébként csak félreértett, és habzó szájjal esett neki tirpák módon szegény csajnak, hogy az nőalázó... Csak mert fingja nem volt egy mémről, mit ábrázol,de már fröcsögött ezerrel a cikk alatt. Nem írok konkrétumot, de ez a mértékű ostobaság ott annyira fájt, hogy annak ellenére, hogy nem szoktam kommentelni, ott megtettem.
Most ha ktsög akarnék lenni, akkor annyit írnék rövid válaszra, hogy ránézel és egyszerűen ki tudod szűrni: általában ronda,fiús arc, rövid haj, kis mell... :D
Másodikként pedig onnan, ha megkérdezed mi a véleménye a feminizmusról.
És félreértés ne essék, örülök én is az egyenjogúságnak, ez már megvalósult, nincs miért puffogni. Ahogy a férfigyűlöletet is lenézem. ÉS hozzáteszem, hogy a fizetésbeli különbségeknek sincs qrvára semmi köze a feminizmushoz, vagy a férfi női nemhez: egyedül neked van közöd hozzá ebben a kapitalista világban,m hogy mennyire nyitod ki a szád a főnöködnél és mennyire építed tudatosan a karriered. A férfiak mondjuk ebben jobbak átlagban, de akkor vessen mindenki magára. A főnök nem azért a több pénzt, mert milyen nemű vagy, hanem azért, hogy mennyi profitot hozol, milyen képességeid/tapasztalatod van, és mennyire állsz ki magadért és érvelsz a fizetésed mellet.
Na mindegy elkalandoztam. :D
Mindazonáltal messze nem ott tart a mi kapcsolatunk sem, hogy a nőnek a konyhában a helye, volt, hogy többet is kerestem a páromnál. ;)
N
Volt baràtnőm lényegében a bejàrónőm volt
Nincsenek normális feministák
Ezt a két mondatot dobd be az első randin, és kiszűrjük magunkat, köszi.
Ugye azzal tisztában vagy, hogy ha egy nő nem feminista (kicsit sem), akkor el is kell tartanod?! Mert egy nem feminista nőnek a dolga egyes egyedül a háztartás vezetése és a gyereknevelés, míg a férfié a családfenntartás.
Ha már pénzt keres, akkor feminista.
(Amúgy nem lehetetlen, én ismerek olyan nőt, akit bőven kielégít a háztartás, gyereknevelés, soha életében nem vágyott másra. Amikor elkezdtek cseperedni a gyerekek, gyorsan szült még párat, hogy hosszú távon biztosítva legyen a státusza.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!