Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok börtön után lehet még boldog kapcsolatom?
Biztos lesz még boldog kapcsolatod, bár nem lesz könnyű olyan nőt találni aki könnyen elfogad.
Először keress munkahelyet, legyen otthonod,akár egy kis albérlet is, és aztán ismerkedj.
Arra,hogy mindezt szeretnéd, nehezen találsz párt, bizonyíts.
Szerintem lehet, viszont szükségszerű még a komoly és mélyreható önismereti munka és fejlődés.
Én 13 éves koromtól 22 éves koromig narkóztam, aztán jött a katarzis, választanom kellett, hogy belehalok vagy fejlődni kezdek.Kértem segítséget és elkezdtem pszichológiával foglalkozni önismereti szinten és járni is kezdem egy nagyon jó szakemberhez aki rengeteg mindenre rádöbbentett és helyretett.Felismertem a traumatikus gyermekkorom következményeiként kialakult nemműködő viselkedésmintázataimat és elkezdtem tudatosan lerakni őket, felépíteni magam újra.
Jelenleg 28 éves vagyok én is és tanulok, van barátnőm is, az életemet a gyógyításnak kívánom szentelni.A hasonlóan nehéz sorsú és gyermekkorú embereket szeretném kísérni a személyiségfejlődésben, ezért indultam el mentálhigéniés irányba.
Nekem teljes mértékben helyreállt az életem, nagyon jól érzem magam(végre) és lettek minőségi emberi kapcsolataim.
Én nem ítéllek el, kívánom neked, hogy te is megtaláld önmagad és a helyes utat, hogy kihúzhasd magad férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!