Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22éves nő vagyok. Nem volt még kapcsolatom. Vélemény?
Ezzel szerintem egyáltalán nincs probléma. A család az akire mindig számíthatsz, akármi baj történik. Nyilván kapcsolatban is ez történik, de ha a kapcsolat félre siklik akkor ugyanúgy ott lesz a család melletted. A suli is rendkívül fontos, hiszen a jövődet alapozhatod meg. A munka szintúgy fontos, mivel a későbbi jólét függ tőle, amely mind a kettőtöknek jó.
Az otthon ülős típusú lányokkal nincs semmi probléma, de például én szeretek kimozdulni. Össze lehet hozni szerintem a kettőt, kicsit otthon lenni és hétvégén kimozdulni. Akár mozizni, sétálni, utat szervezni.
Ezek nagyon pozitív tulajdonságok, hogy mosol, főzöl, takarítasz. De ezek egy nőtől elvárhatóak, hiszen férfiként én is megcsinálom ugyanezeket, mivel 3 éve külön élek.
Igazából elég kevés információt adtál meg, ebből nem nagyon lehet leszűrni semmit. Azt sem, hogy veled van-e a probléma vagy a srácokkal.
Ha esetleg leírnád vagy írnál PÜ-ben lehet többet tudnék mondani.
F/23
Miért lenne ciki?:)
Én szeretnék,de eddig nem jött össze. Kiszoktam mozdulni is.
20L
Miért tartod cikinek?
Tudod az okát, hogy miért döntöttél így!
Neked eddig így volt jó.
Mivel már ismerkedsz ebből látszik, hogy neked most lett érdekes egy párkapcsolat.
Egyáltalán nem ciki!!!
Én sokkal idősebben vagyok egyedül...
f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!