Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány vagyok de még soha nem volt testi kapcsolatom fiúval, pedig már egy ideje készen állok rá. A tinikoromhoz képest az utóbbi egy két évben sokkal több fiú szokott megnézni, de sose történik semmi. Szerintetek nekem kéne nyitnom feléjük?
Figyelt kérdés
2018. nov. 26. 22:38
1/10 anonim válasza:
Szia!
Igen, szerintem nyiss te a fiúk felé. De azért vigyázz, nehogy ribinek nézzenek :-)
2/10 anonim válasza:
csak testi kapcsolatot szeretnél, vagy komolyabbat?
ha vágysz erre, akkor kezdeményezz
3/10 anonim válasza:
Mondanám, hogy itt vagyok, had szóljon, csak olyan viccesen, meg szánalmasan hangzik, meg feltételezem, hogy nem itt keresel partnert :D
Bár érdekelne, hogy milyen fiúkkal lehetsz körülvéve, hogy még nem volt semmi. Csak két évvel vagyok idősebb nálad, de mi vadásztunk a lányokra anno :D
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül konkrét kezdeményezésre lenne szükség, csak jelezni hogy nyitott vagy. Flörtölj esetleg a pasikkal, vagy konkrétan valakivel a többit aztán bízd rá.
5/10 anonim válasza:
Cogitoergosum92 te bedőltél már neki? :D
6/10 anonim válasza:
Ekkora kamu kérdést!!! Tényleg nem százas, aki ennek az átlátszó néphülyítésnek bedől!
7/10 anonim válasza:
Nem!De ,van sok olyan aki igen ! lol
8/10 anonim válasza:
1.Szemkontaktus
2.Mosoly
3.Érintés
9/10 anonim válasza:
Nyugodtan jelezhetsz, akár nyithatsz is, persze nem tolakodóan.
Egyszerűen kezdeményezz beszélgetést, nézz a szemébe, mosolyogj, később megérintheted.
10/10 anonim válasza:
A kérdező egy gyáva kezdő passzív. Még bejáratós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!