Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány/nő elítéli a lábfetisizmust?
Figyelt kérdés
Nekem van egy egészen enyhe, de eddig mindenki viszolygott, és itt sem láttam még pozitív véleményt, pedig nem egy-két választ láttam hasonló témakörben. Ki hogy van ezzel? Kort is légyszi!2018. nov. 25. 22:59
1/18 anonim válasza:
Nem ítélem el. Csak ne én legyek az alanya.
27
2/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna. (Persze normális keretek között.)
22
3/18 anonim válasza:
Nekem nevetséges az egész. És nem túl férfias.
4/18 anonim válasza:
Nem gáz. Volt már lábfétises udvarlóm :)
5/18 anonim válasza:
Ha taposná a savanyúságot nem lenne gond.
6/18 anonim válasza:
Nekem volt ilyen párom és egyáltalán nem zavart 23/L
7/18 anonim válasza:
Szerintem ezt a témát felhozni egy nőnél tragédia.
Ha spontán megkérdezik, akkor elhajt, ha rávezeti az ember a nőt, akkor szakítás a vége, ha belefut pl.: hogy a nő zokniját vizylatja valaki, akkor is bukta a dolog.
Fura, hogy alapból csak a férfiaknál jelenik meg ez a vágy, nőknél nincs úm. belső késztetés erre a dologra.
8/18 anonim válasza:
Nem itélik el, mondom ezt lábfétises fiúként. Az a gond, hogy nem tudjátok a határt. Nem kell ajtóstól rontani a házban és kerülni kell az undorító dolgokat. Valamint ha a másik nem vevő rá, el kell fogadni és nem szabad erőltetni, olyankor be kell érni a látvánnyal. F,
9/18 anonim válasza:
Nem engem pl momentán nem zavar
szerintem magával a szóval van bajuk hogy Fétis mert rögtön valami beteg aberált dologra gondolnak
közben meg egy masszázs, talp pusxi, talp nyalás, cirógayás nagyon izgató tud lenni
csak jól kell csinálni
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!