Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány/nő elítéli a lábfetisizmust?
Azért jelenik meg szinte Csak ferfiaknál mert valamilyen szinten dekódolva van bennük a szerelmük szolgálása a kielégítése hogy a Nő akit választottak elégedett legyen illetve Boldog
Egy célja van hogy Boldognak lássa a szerelmét
és ha ehhez az kel hogy a talpát lápfejét csókolja, nyalja akkor megteszi
Szerintem ez csak egy szerelmes párkapcsolatban a legintenzívebb a legintimebb hisz az egymás iránti szeretet és tisztelet alap
Ez a dolog a férfiakban feltehetőleg azért alakult ki, mert a nemiszervek után egy nő legkevésbé a lábát engedi láttatni. Nagyjából 3-4 olyan hónapunk van, mikor a nők nyitott szandálban, papucsban járnak, majd szeptemberben, mikor beköszönt a rosszabb idő, újra zártabb cipőket hordanak, és ez így megy általában május közepéig.
Ugyanakkor pont a nők akik tesznek azért, hogy a férfiak felfigyeljenek a lábaikra. Gondosan figyelnek arra, hogy a jó idő beköszöntével, már bronzbarna legyen a bőrük, pedikűröshöz járnak, a körmeiket különböző módon díszítik,ami néha vetkszik egy műalkotással illetve a lábukat különböző ékszerekkel teszik még észrevehetőbbé, ilyen a bokalánc, lábujjgyűrű.
Egy egészséges lábfetisisztával azt gondolom igazán nagy problémájuk nem lehetne, a mell és a punci után lenne még egy testrész, ami állandó figyelemben részesülne. Mert a lábfetisizmus nem azt jelenti, hogy csak a lábak látványa, érintése okoz izgalmat.
Persze vannak beteges lábfetisiszták is, akik tényleg visszataszítóak tudnak lenni, mikor azt írják, hogy szeretik a több órán keresztül hordott harisnyát, vagy zoknit szagolgatni, az izzadt büdös lábakat nyalogatni.
Eléggé sokat kutakodtam a témában. Magam is lábfetisiszta vagyok. Mondhatom sokan vagyunk világszerte, sok hasonló érdeklődésű férfival beszélgettem fórumokon. Megkockáztatom több tízmillió is lehet a lábfétises ffiak száma világszerte. Ellenben nőt csak kettőt ismertem akinek ez volt a fétise. Egyikük a ffi talpakra gerjedt a másik szeretett taposni.
Az hogy lábfétis gyűjtő fogalom. Sokféle megnyilvánulása van. Van aki a mezítlábas van aki a harisnyás, cipő, csizma stb. Lábakat szereti. Van aki szagolgatni, csókolgatni. Olyan aki azt szereti ha tapossák vagy a hölgy tapos pl. ételeket gyümölcsöket. Persze ez nem minden....
Ja. És mondhatoom, ez nem divat, nem hóbort. Nem lehet rákattanni, mint ahogy a kérdés feltevője írja. Ez egy velünk született, kódolt dolog. Egy emóció. Nem lehet kiirtani, kigyógyulni stb. Aki meg tudja élni egy nyitott partnerrel az szerencsés, mert szerintem igazi extázis. Ha valaki nem annak nagyon kihat az életminőségére. Frusztrált lesz, befelé forduló, a végén akár depressziós...
És mi a fenéért gépeltem ennyit? Hogy helyrerakjam kicsit ezt a témát. Persze írhatnék még sokat. Van tapasztalatom bőven...
Egy kis olvasnivaló azoknak, akik szeretnék megérteni a lábfetis pszichológiai hátterét:
Hozzáteszem, hogy sokaknál ez a vágy jóval a nemi érés előtt alakul ki. Nálam is így volt. Akkor alakult ki, amikor még óvodás voltam, és csak a lábakat láttam, plusz van egy igen korai megalázás-emlékem is. Azt kell megérteni, hogy ez több egy testrész iránti rajongásnál. Akárcsak a mell esetében a csecsemőkori emlékek az anya emlőjéről és az ősbizalomról, a lábfetisben is van egy plusz érzelmi töltet: a férfi át akarja adni a kontrollt a nőnek, a talpai alatt akar heverni, vágyik a jelentéktelenség, kiszolgáltatottság érzésére. Egy igazi lábimádó másként tekint a nőre, mint egy átlag férfi, királynőként, feljebbvalójaként akarja tudni, amikor a lábaival foglalkozik. Mindez furán hangozhat, de az, hogy ki mihez vonzódik, nagyon mélyen bevésődött, nagyon finom folyamatok eredménye. Nem szabad ezért senkit elítélni.
A kérdésre válaszolva: egyetértek azzal a sráccal, aki szerint csak felvezetni kell tudni. Nekem volt már pár csaj, akinek nyalogattam a talpát, és egy se volt, aki ne szerette volna, sőt, teljesen be tudnak gerjedni tőle. Annyi, hogy józannak kell maradni (ez egyébként nagyon nehéz, mert aki kielégületlen, az nagyon mohó, és ne felejtsük el, hogy a társadalom nem gondol erre a fétisre, a nők nem takarják el szemérmességből a lábfejeiket, talpaikat, úgy, mint a melleiket), és finoman kell elővezetni. Meg kell nézni, hogy reagál a lábmasszázsra, és onnan már lehet menni tovább. Nincs olyan nő, akinek ne esne jól, ha magassarkú viselése után megmasszíroznák a lábát. Ha már pedig az jól esik neki, és alapból elfogad, akkor már lehet minden mást is óvatosan elővezetni. Előbb puszi, majd nyelv. Egy intelligens, nyitott nőnek nem jelenthet ez problémát. Jó érzés neki, innentől kezdve nincs vele baj.
"Persze vannak beteges lábfetisiszták is, akik tényleg visszataszítóak tudnak lenni, mikor azt írják, hogy szeretik a több órán keresztül hordott harisnyát, vagy zoknit szagolgatni, az izzadt büdös lábakat nyalogatni."
Semmi kivetnivaló nincs ebben. Ha az ember szexuálisan vonzódik valakihez, akkor a testszaga is vonzza. Ha belegondolsz, akkor az is fura kéne, hogy legyen, hogy egymás nemi szerveit kényeztetjük szájjal.
"Megkockáztatom több tízmillió is lehet a lábfétises ffiak száma világszerte. "
Az tuti, sőt több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!