Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért ilyen buták hogy ott próbálkoznak ahol normális nőt (külső, belső) nem fognak találni?
Felmentem társkeresőre és tinderre. Hát csak a csúnya kövér nők jelöltek vagy írtak vissza... Borzalmas volt.
Előben sokkal jobb nőkkel tudtam ismerkedni és volt hogy kapcsolat is összejött..
Internetes ismerkedés szerintem eléggé zsákutca manapság egy férfinak mert tényleg egy nő kap 100 levelet én is tuti ha ennyi levelet kapnék nagyon válogatnék és csak a legjobbakkal állnék szóba
Miből gondolod, hogy akik tindereznek, nem próbálkoznak élőben is?
Mert akkor nem kellene tinderre menni, mert 2 perc és találna nőt. Csak ki kell nyitni a száját az embernek
#11: Személy szerint 2 perc alatt a legközelebbi boltba sem jutok el. Örülök, hogy a te környezetedben 2 percenként eldobálnak az utcán pár felszedhető nőt, de a legtöbb ember környezete nem így működik. Azok az ismerőseim, akik élőben simán találnak barátnőt, ugyanúgy tindereznek, mint akik nem találnak.
Semmi logika nincs abban, amit írtál. Ha valaki keres és van egy kis esze, több helyen is keres.
Te biztos rosszul nezel ki. En is csak feltunoen helyes es kisportolt fiukat jelolok vissza. 99%-ban matchem van.
N/36
Az emberek nem szeretik a kudarcot általában.
Egy nő elutasítása több okból történhet, pl. mert már foglalt.
A Tinderen viszont nincs kudarcérzés. Igazából ha belájkolsz valakit, lehet azért nem matcheltek, mert nem is látta a profilodat.
Kb. ezért: könnyű préda látszólag minimális befektetéssel.
Kérdező: mesélj már, ha olyan buta vagyok, szerinted hol a f**zomban kéne próbálkoznom? Várjál, kitalálom: könyvtárban, mi? :D Mindegyik ezt írja, és nagyon okosnak hiszi magát. Mert a könyvtárba pont azért járnak a csajok, hogy az összes random hülye megszólítsa őket, miközben tanulni akarnak.
Na, de tényleg, mondjál már pár tippet, kíváncsi vagyok. Szerinted hol kéne élőben ismerkedni, ahol nem azt a visszajelzést kapom a nőktől, hogy ki a f**z vagyok én, és mit akarok egyáltalán?
én is imádom ezt a "ne társkeresőn próbálkozz meg neten" hülyeséget :D
neten pont olyan emberek vannak, mint kint az utcán, a különbség az, h neten többet megengednek maguknak.
"Internetes ismerkedés szerintem eléggé zsákutca manapság egy férfinak mert tényleg egy nő kap 100 levelet én is tuti ha ennyi levelet kapnék nagyon válogatnék és csak a legjobbakkal állnék szóba"
:D
és utcán, munkahelyen nem kap 100 bókot, dicséretet? dehogynem, és ott is ugyanúgy válogathat.
Internetes ismerkedés szerintem eléggé zsákutca manapság egy férfinak mert tényleg egy nő kap 100 levelet én is tuti ha ennyi levelet kapnék nagyon válogatnék és csak a legjobbakkal állnék szóba
"Előben sokkal jobb nőkkel tudtam ismerkedni"
élőben ugyanúgy, mint a neten, azon múlik, hogy mennyire vagy jóképű/domináns/magas stb.
egyébként meg Magyarországon a normális nő fehér holló kategória.
Egyszerűen nincsenek már olyan nők, akik bájosak, társak tudnak lenni, szinte csak unalmas, butácska, felfuvalkodott nők vannak mindenhol, akiknek az elvárásai az egekben.
Baromira sajnálom a normális férfiakat nem hetero férfiként, mert még barátként is hazsnálhatatlan a legtöbb magyar nő.
"Egyszerűen nincsenek már olyan nők, akik bájosak, társak tudnak lenni, szinte csak unalmas, butácska, felfuvalkodott nők vannak mindenhol, akiknek az elvárásai az egekben."
Vannak azért, nagyon kevesen. Általában népesebb, konzervatívabb értékrendű, sokszor vidéki családokból kerülnek ki. Egyébként szerintem a csajok többsége nagyon megváltozik az első párkapcsolata után. Az jár a legjobban, aki az elsőnél jól választ, és annál is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!