Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "bulizós" miért pozitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "bulizós" miért pozitív tulajdonság sokak számára?

Figyelt kérdés

Tehát amikor az ideális lányt jellemzik, akkor sokan olyanokat írnak, extrovertált, népszerű, bulizós...

Fogalmam sincs, ez konkrétan mit takar, de akaratlanul is azok az egyetemi csoporttársaim jutnak eszembe róla, akik minden este valami szórakozóhelyen lógtak, már szerdán az volt a téma, milyen részegek lesznek a hétvégén, majd péntek-szombat ivás képszakadásig, majd vasárnap egésznapos józanodás, aztán hétfőn-kedden egész nap a hétvégei élmények (milyen pia, mennyi pasi, és ki emlékszik, mit csináltam, amikor én már nem emlékszem), majd csütörtökön megint tervezik, hogy mi lesz hétvégén.

Volt, hogy nem jöttek be órára sem, mert vadabbra sikerült az este, mint kellett volna. Mindezt hétköznap.

Jó, tudom lehet kulturáltan is inni és szórakozni, de aki úgy csinálja, nyilván nem "bulizós".

2019. ápr. 9. 20:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert nem akarnak belassulni, és szeretik a pörgést, fárasztü lenne számukra leadni ezt a pörgést, alábbadni ebből a pörgéstől, meg van talán, akinek unalmas is lenne a másik; mert mondjuk az embernek fontos nagyon a közösségi élet; és akkor ezért jó neki, ha a párja nem befele forduló.
2019. ápr. 11. 22:57
 12/13 anonim ***** válasza:

# 11/11 Időpont tegnap 22:57 vagyok még ezek jutottak eszembe hogy esetleg

Bevállalós, bulizós, izgalmas, tud szexi táncot lejteni , vagány; "csakúgy ragyog" tele van élettel, életvidám, pozitív személyiség, tele van pozitív energiával, lendületes, laza, nem feszeng, boldog, szexi

2019. ápr. 12. 00:25
 13/13 anonim ***** válasza:
*egyébként nálam pl abszolút nem elvárás, tehát nálam meg még direkt az a szempont is az egyik, hogy vagy kirándulós legyen, vagy otthonülős típusú; mert énis ilyesmi vagyok, e kettő kombinációja például:) De már megtaláltam a páromat, szal nem kérek privit!:)
2019. ápr. 12. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!