Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 éves férfiként nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves férfiként nem találok magam mellé senkit. Mi lesz így velem?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 22:26
1 2 3
 21/23 NJanó2 válasza:
Én egy 51 férfi vagyok aki elvált a rossz ismerkedési tapasztalatai miatt. Fontos a kapcsolat. Jó vagy rossz mindegy. A rossz kapcsolatból is lehet tanulni. Ismerkedni kell, mert csak azzal tudod meghatározni az úgymond pozíciódat a lányok felé. Ha túl alacsony a mérce akkor te fogod megbánni később, ha magasra teszed a lécet, akkor pedig téged rúgnak ki egy idő után. Sajnálom, hogy valahogy az oktatásba ez nem kerül bele. Pedig nagyon fontos társadalmi probléma ez, hogy a fiatalok megtanuljanak ismerkedni, merjék felvállalni a gondokat ezzel. Mert egy kapcsolat a szerelem, szex és van társam jó érzés mellett gondot is jelent. A másikkal foglalkozni kell, tesztelni, jó lesz-e ez nekem hosszú távon. Próbára kell tenni! Meg marad-e mellettem ha zűrös lesz az életem? Ha sír a gyerek éjszakánként? Ha esetleg munkanélkülivé válok egy időre? stb
2019. ápr. 17. 09:32
 22/23 anonim ***** válasza:

37 éves, válás előtt álló férfiként irigykedve gondolom magam bele a helyzetedbe (kivéve az értéktelen típusú diplomákra).

Az élet túl rövid és túl gyorsan telik a mai viszonyok közt, hogy egy életre lekösd Magad és megfosszad az örömöktől, a tartós kapcsolatok pedig akárki akármit mond 5 év után felesleges nyűgökké válnak.

Ha elfogadsz egy tanácsot: képezd magad, találj egy multinál egy olyan munkát, ami minimum 10 órát elvesz a napodból, élj 55-60 évig, de azt úgy, hogy minden másodpercét kiélvezed.

2019. ápr. 18. 14:46
 23/23 anonim válasza:

találj munkát, nem baj, ha nem az az álommunkád.

költözz el otthonról, függetlenedj, kezdj el élni.

lehet, hogy egy 8-10 évet elkéstél vele, de szerintem van remény.

biztos vannak érdeklődési köreid, próbálj meg hasonló emberekkel ismerkedni, lehet ez valamilyen sport, vagy túraklub, vagy helyi programok stb.

hajrá!

2019. máj. 5. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!