Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fiúk/férfiak nem kellenek egy lánynak/nőnek sem?

Figyelt kérdés

Kik azok akik nem tudnak vonzóak lenni, sem kinézetre, sem belsőre?

Én fogok valamikor olyan lányt találni akinek kelleni fogok így?

Belsőre szerintem rendes, megbízható vagyok, de egy kicsit visszahúzódó vagyok, és nem vagyok beszédes.

Külsőre: magas-vékony alkat, sportok, arcom átlagos lehet. Barna a hajam és a szemem.

Eddig sosem volt barátnőm, emiatt tette fel ezt a kérdést.

2019. ápr. 8. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%

Olyanok, mint én. 😂😂

"Belsőre szerintem rendes"

A magukat rendesnek mondó fiúk általában elmebetegek.

2019. ápr. 8. 19:33
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
A tulajdonságaid között csak a visszahúzódó lehet gond az is csak a kezdetnél. Mert ha nem teszel semmit (azaz nem ismerkedsz) azért, hogy legyen valakid, akkor nem is lesz soha, ha csak nem lesz akkora szerencséd, hogy egy lány kezdeményezzen.
2019. ápr. 8. 19:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Visszahúzódó, csendes, nem szabványos érdeklődési körű, nem feltűnősködő.
2019. ápr. 8. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
59%

A visszahúzódóság szinte az élet minden területén hátrány. Annál nincs jobb, mint amikor órákat lehet valakivel dumálni vagy poénkodni vagy az élet értelméről lelkizni. Szerintem ez egy értelmes nőnek fontos.

Általában nem a külső a vízválasztó. Hogyha valaki olyan kis csöndes, semmilyen akkor nyilván nem fognak érte kapkodni. Ha kicsit kilépsz a komfortzónádból és javítasz a személyiségbeli hátrányaidon meg az önbizalmadon akkor sokkal könnyebb lesz. Szomorú, ha csak annyit tudsz magadról elmondani, hogy rendes vagy.

2019. ápr. 8. 19:44
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

Hat egy olyan ferfi aki 30 evesen meg az anyjaval lakik biztos nem kell egy inteligens nonek!

A visszahuzodottsagodon meg javithatsz, az hogy megbizhato vagy nagyon sokat er! legalabbis nekem..

2019. ápr. 8. 20:00
 6/13 anonim ***** válasza:
5%
Kispénzűek.
2019. ápr. 8. 20:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is az vagyok, de én tudok beszélgetni, az élet értelme meg különösen foglalkoztat. Ha van kedvem, akkor viccelődök is.

Az a nagy baj, hogy nagyon gátlásos vagyok, nehezen oldódok, meg nem szeretem a nyüzsgő helyeket, és nagy zajokat. Ez utóbbi gondolom jellemző az ilyen emberekre.

2019. ápr. 8. 20:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért az is fontos hogy mit értesz "visszahúzódás" alatt. Párom és én introvertált emberek vagyunk. Szívesen vagyunk csak ketten, nézünk filmet, sétálunk. Fel kell készülnünk lélekben minden társas eseményre és teljesen lemerülünk tőlük. Viszont a kezdetektől fogva tudtunk egymással beszélgetni, viccelődni. És vannak barátaink is. Igaz, nagy társas összeröffenéseket nem szoktunk szervezni, de külön minddel megvagyunk.

Tehát ha a visszahúzódás nálad egy egészséges mértékben létezik, az nem feltétlenül probléma. Csak azt tartsd észben, hogy senki sem akar majd érdeklődni irántad ha egy pici morzsa sincs arról, hogy ki vagy, mert nem árultad el és nem beszéltél egyáltalán.

2019. ápr. 8. 21:35
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, itt nem a kinézeteddel lesz bajod, ha nem vagy sem olyan sovány, mint egy végső stádiumban lévő rákos vagy 150 kg és már az arcod is eltorzult valamelyik véglettől.

Azért a szövegre rá lehet gyúrni, akár egy jó pszichológus segítségével vagy merülj el valami hobbiban és ismerd meg azt minden aspektusból.

Szoktak szervezni társkeresős estet, nagyon sok tematikájút, valamit csak találsz.

Ja:amúgy a picsogós faxik nem kellenek, még a kutyának sem gazdának.

2019. ápr. 8. 22:05
 10/13 anonim ***** válasza:
A soványság sem kizáróok egyeseknél. Párommal akkor ismerkedtem meg mikor ő beteg volt és az 50 kilót is nehezen ütötte meg. Nem nézett ki jól de nem is azért tetszett meg. Tudtam, hogy az mind olyan dolog amin lehet változtatni miután meggyógyul. Szóval ha nem vagy beteg csak testalkatilag kövérségre vagy soványságra hajlamos, azt még mindig van aki el tudja fogadni és változtatni is lehet rajta
2019. ápr. 9. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!