Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfiak nem kellenek a nőknek?
Többek között az olyanok is, mint én. Én például tudom magamról, hogy külsőre nem vagyok épp egy főnyeremény és belsőre sem. Rengeteg türelem és megértés szükséges hozzám, hogy valaki el tudja viselni a dolgaim.
Egyébként általánosságban véve én férfiként külső szempontjából arra gondolnék, hogy az igénytelen, ápolatlan férfiak, belsőre pedig az olyanok akik nőgyűlölők, frusztráltak és rosszindulatúak. Ide lehet sorolni még a felszínes, beképzelt, megbízhatatlan és buta férfiakat is.
ahogy én észrevettem a 40 felettiek.
előtte forogtak utánam,meg odajöttek dumálni,ha szembe jöttek akkor végigmértek a szemebe néztek.
most meg ha jönnek szembe akkor félrenéznek,rosszabb esetben még a szájukat is összeszorítják és úgy néznek félre.
mosolyt meg legfeljebb már csak akkor kapok,ha a kislányommal sétálok.
pedig ugyanúgy nézek ki mint 10 éve,edzem,nem kopaszodom,csak a mimikai ráncaim gondolom erősebbek már 40 felett.
deh hát ez van,elmúlt a jó pali korszakom.
Fura de nekem van egy kollégám aki iszonyat büdös.
És kb. 1-2 hónapja tudtam meg, hogy nemcsak hogy van barátnője de már az esküvőt tervezgetik.
Jó fej srác, meg totál normális/ értelmes, de akkor is. Én nem bírok ki mellette 2 perce. És ezt más is mondta.
A férfiak 40 felett kezdődnek :)
Aki mamapicifia, na azt egy értelmes nő nem bírja.
Külső mindenkinek màs.
Szerintem nem kelendő, ha:
KInézetre: Alacsony, vézna, kislányos testű
Személyiségre: Nem társaság közepe, nem ő a "Jani", nem a "pénz-hírnév-karrier" vagy a "ház-kocsi-nyaralás" körül forog az egész élete. (31/F)
Belsőre : tutyi mutyi
Külsőre : ápolatlan , kövér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!