Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti szerintetek is az átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerintetek is az átlag magas férfiak kellenek a legtöbb nőnek?

Figyelt kérdés

Én azt veszem észre, hogy a legtöbb nő az alacsonyabb, és átlagos magasságú férfiakat szereti. Legalábbis én így látom az utcán. Ritkán látok magas férfit párral, leginkább egyedül látom őket.

Én magas vagyok, de nem nagyon keltem fel a nők érdeklődését:/

Szerintetek is hátrány a magasnak lenni? 185 cm felett

Vagy én látom rosszul?

2018. nov. 12. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Az a legrosszabb, amikor valaki egyetlen dologra szeretné felfűzni a nőknél való sikertelenségét. (Pénz, magasság, arc kinézete) Te a magasságot választottad. Nem, a nők legtöbbje a tőle magasabb és 180 cm vagy feletti férfiakat kedveli, de ez csak egy szempont a tucatnyiból. Az utcán mindig azt veszel észre, amit akarsz, ott nem tudsz objektíven mérni. Azért látod egyedül a magas férfiakat, mert azt akarod látni.

Nem hátrány a magasságod, de nem is akkora előny. Csajozni, ismerkedni kellene megtanulni és hogy a nők számára vonzó személyiséged legyen.

2018. nov. 12. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 176 vagyok, mégse kellek senkinek.
2018. nov. 12. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

"csak egy szempont a tucatnyiból"

:D Nem tucatnyiból hanem a pármillióból. Felelj meg mindnek.

Spoiler: Nem fog sikerülni.

2018. nov. 12. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Én 190cm vagyok és csak egyszer kaptam emiatt kosarat. Ha meg 160cm lennél az lenne a bajod, akkor alacsony lennél a nőknek. Én azt vettem észre tetszik a nőknek a magasságom. Viszont a magas nőkkel csak rossz tapasztalatom van. 160-170cm között voltak a kapcsolataim. 40f
2018. nov. 12. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
185+ adonisz kell a legtöbbnek, kigyúrt, gazdag verzióban. :) F
2018. nov. 13. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Ellenkezőleg.
2018. nov. 13. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem valóban az átlagos magasság jön be, azaz 170-180 között. De nem ettől függ a párválasztásom, sőt! Eddig két férfi volt az életemben, az egyik 165 a másik 184 magas. Mostanában szintén két férfi érdeklődik irántam, az egyik 168 magas a másik 185. Úgy látszik, nekem már nem jut átlag magas pasi :-)
2018. nov. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!