Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lesz nehéz kapcsolatot keresni, amennyiben van 2 gyermekem? 30/F
Van egy lány,egy darabig velem tette féltékennyé a barátját...
A barátjának van 1 kisfia az exétől. A lány féltékeny vt a nőre meg a gyerekre. És sok esetben hallottam ilyesmit.
Nekem ez így olyan szinte semmit mondó infó.
30 èves nő vagyok. 6 ève nevelem párom kisfiát. Párom sokat dolgozik, keveset van itthon.
Ott vannak a problèmák, hogy az anyukát nem èrdekli a gyerek igazán. Uszítja ellenem. Nem mondja, hogy fogadjon szót nekem. Az apját is állandóan cseszteti, hogy hogy bánok a gyerekükkel, de neki nem kell a gyereke. Így nehèz.
Páromat is nagyon nehèz volt ráèbreszteni arra, hogy csapatban szülősködjön. Pl. ha nem èrt velem egyett, hívjon fèlre ès beszèljük meg. Ne a gyerek előtt vitázzunk, mert akkor kèsőbb èket ver közèn a tudatos hisztivel. Illetve a másik döntèseitnem vètózhatjuk meg. Mert akkor oda a tekintèly.
Sok kèrdèsem lenne hozzád, saját tapasztalatból, ha èn lennèk a randi partnered....Mert az kevès, hogy gyerekeid vannak.
Szóval:
-Te neveled őket?
-Mièrt nem vagy együtt az anyjukkal?
-Hogyan mentetek szèt?
-Most milyen a kapcsolatod vele?
-Az exed mèg szingli?
-Szoktátok egymást szidni a gyerekek előtt? Ugye nem?
Ezek többet számítanak mindennèl. Hiába vagy jó pasi, vicces, tehetős. Ha a fentiek nem stimmelnek, nem fogsz tudni megtartani senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!