Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire lesz nehéz kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lesz nehéz kapcsolatot keresni, amennyiben van 2 gyermekem? 30/F

Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 18:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem egy ertelmes felnott aki, aki kedvel teged, es komolyat akar toled , nem foglalkozik azzal hogy gyereked van . Ez termeszetesen csak akkor ervenyes ha egyensulyt tudsz tartani a parkapcsolatod es a gyerekekkel toltott ido kozt. Attol mert volt egy felresikerult kapcsolatod amibol van 2 gyerek neked mar annyi, nincs eselyed egy rendes kapcsolatra? Ez milyen hulyeseg mar ! Az elet megy tovabb , megtalalhatod te is az igazit. Van neked is egy multad mint barki masnak, ennyi az egesz.
2019. ápr. 8. 20:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Van egy lány,egy darabig velem tette féltékennyé a barátját...

A barátjának van 1 kisfia az exétől. A lány féltékeny vt a nőre meg a gyerekre. És sok esetben hallottam ilyesmit.

2019. ápr. 8. 20:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Akinek van gyermeke annak nem lesz kizáró ok szinte biztos.
2019. ápr. 8. 22:21
 14/15 anonim válasza:
Ha nincsenek irreális elvárásaid,nem lehetetlen,de egy átlagos vagy annál jobb kinezetű fiatal huszonèves,ha van esze,nem fog leállni Veled,hiszen százszor jobb partikat találhat.Mindig ott lesz a két gyerek,meg a kedves volt feleség a képben, tapasztalatból beszélek..a gyerekek viselkedése sem elhanyagolható,meg Neked is ügyesen kell összehangolnod ezt az egészet.Tanacsolom,hogy inkabb hasonlo kaliberű elvált nőket keress.
2019. ápr. 8. 22:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem ez így olyan szinte semmit mondó infó.

30 èves nő vagyok. 6 ève nevelem párom kisfiát. Párom sokat dolgozik, keveset van itthon.

Ott vannak a problèmák, hogy az anyukát nem èrdekli a gyerek igazán. Uszítja ellenem. Nem mondja, hogy fogadjon szót nekem. Az apját is állandóan cseszteti, hogy hogy bánok a gyerekükkel, de neki nem kell a gyereke. Így nehèz.

Páromat is nagyon nehèz volt ráèbreszteni arra, hogy csapatban szülősködjön. Pl. ha nem èrt velem egyett, hívjon fèlre ès beszèljük meg. Ne a gyerek előtt vitázzunk, mert akkor kèsőbb èket ver közèn a tudatos hisztivel. Illetve a másik döntèseitnem vètózhatjuk meg. Mert akkor oda a tekintèly.

Sok kèrdèsem lenne hozzád, saját tapasztalatból, ha èn lennèk a randi partnered....Mert az kevès, hogy gyerekeid vannak.

Szóval:

-Te neveled őket?

-Mièrt nem vagy együtt az anyjukkal?

-Hogyan mentetek szèt?

-Most milyen a kapcsolatod vele?

-Az exed mèg szingli?

-Szoktátok egymást szidni a gyerekek előtt? Ugye nem?

Ezek többet számítanak mindennèl. Hiába vagy jó pasi, vicces, tehetős. Ha a fentiek nem stimmelnek, nem fogsz tudni megtartani senkit.

2019. ápr. 9. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!