Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg válogatnak a férfiak, vagy csak mi nők kritizáljuk egymást?
Teljesen átlagosan nézek ki. Visszafogottan öltözködök, szemüveget hordok (van kontaktlencsém, de nekem így kényelmesebb), nincs tökéletes alakom, keveset sminkelek, jóformán csak a szempilláim festem.
Eddig mindenkinek tetszettem, aki nekem tetszett, nem volt problémám a társkereséssel.
A nőismerősökkel viszont csak az van.
Kéretlenül kapom rendszeresen, hogy a mellem túl nagy, a derekam túl vastag, nem öltözök elég jól, nem elég szép a hajam, fogyhatnék...á, inkább nem sorolom.
A legjobb eddig talán az volt, amikor egy baráti társaságban bemutattak egy srácnak, akivel váltottunk is aztán pár szót, de az egyik lány elrángatta mellőlem. Utána kaptam egy üzenetet a lánytól, hogy megkérdezte a srácot, mit gondol rólam, és azt üzeni, csúnya vagyok, és ő szebb. (Nem üzent ilyet amugy, csak a lány írta).
Szóval, nekem egyre inkább úgy tűnik, mi nők sanyargatjuk egymást és magunkat képzelt "hatalmas férfi elvárások"-nak megfelelni kívánva.
Vélemények és ellenvélemények érdekelnek.
Asszem' én neked adom az egyik legértelmesebb nő díját az oldalon. Amit írsz az teljesen korrekt és a környezetemben is ugyanezt állítják egymástól függetlenül a legintelligensebb nők és férfiak.
A legtöbb férfinak tényleg bejön a legtöbb nő. Nem akarnak topmodellt, nincsenek óriási elvárásaik. Akármilyen társaságban voltam, nem volt olyan éjszakai piálás, hogy a férfiaknak ne jött volna be egy csomó nő. Ezzel szemben nőktől rengetegszer tapasztaltam, hogy a legjobb barátnőjüket is pont úgy beszélték ki, ahogy leírtad. És jó pár nő ismerősöm panaszkodik a férfiak hatalmas elvárásairól... miközben csak a legjobb pasikhoz nem elég jók.
Most őszintén, tényleg, milyen elvárások vannak a nőkkel szemben manapság? Kb. annyi, hogy ne legyen dagadtabb mint egy víziló és nézzen ki fiatalabbnak mint egy 60 éves.
Abszolút nincsenek azok a túlzott elvárások, mint a férfiakkal szemben, hogy ő legyen a leghelyesebb a baráti körben, keressen legalább fél millát, legyen saját lakása, legyen 185+ cm magas, és legalább egy ízlésesen sportos teste is legyen, ha már kockahasa nincs. Stb.
Ilyen és ehhez hasonló elvárások hol vannak már egy nővel szemben? Sehol basszus
"A nőismerősökkel viszont csak az van.
Kéretlenül kapom rendszeresen, hogy....."
Irigykednek rád.
Szelektáld ki a női ismerőseidet. Ill. csak arra használd őket, hogy társaságba vigyenek, ahol a férfiak felfigyelhetnek rád.
Az internalizált nőgyűlölet sajnos sok nőben jelen van.
Nem lennének ilyenek, ha 2 éves kislányokra nem sminkcuccokat kényszerítene rá a társadalom, hanem valami normális játékot, mondjuk legót.
"Kéretlenül kapom rendszeresen, hogy a mellem túl nagy, a derekam túl vastag, nem öltözök elég jól, nem elég szép a hajam, fogyhatnék...á, inkább nem sorolom."
Két nagyon külön világban élhetünk. Felnőtt ember nekem ilyet még nem mondott. Az ismerőseim túl udvariasak ahhoz, hogy ilyet a szemembe mondjanak. Te modell vagy hasonló szakmában dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!