Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene felszednem ezt a nőt?
Van egy lány/nő a munakhelyemen (Németországban élek) aki elég szép, pláne a munkahelyi felhozatalból tűnik ki, nem sok igazán szép nő van, pedig nagyon sokan vagyunk. És persze nem mindenki, de nagyon sok férfi megnézi, a rámenősebbek próbálnak vele minimum köszönőviszonyba kerülni, ez ilyen presztízs vagy nem tudom, hogy jóban vannak a jó nővel.
De vannak igazi barátai is, nők és férfiak is, sőt az apja is itt dolgozik. Mi több egyszer egy néger csávó újra meg újra ment hozzá dumálni, a lány panaszkodott az apjának, aki megkereste a négert, és megfenyegette, hogy ha még egyszer odamegy a lányához, akkor a menedzser elé mennek hármasban. (Kirúgják a fickót. Mert ez munkahely, és nem ismerkedési platform.)
De közben meg azt látom a lányon, hogy kedves mindenkivel aki hozzászól. Én is szeretném megismerni, de nem tudom hogy kellene hozzáfogni.
Vannak nők akikkel beszéltem, és mondták, hogy sokszor van olyan, hogy érzékelik, hogy tetszenek férfiaknak, de hiába, ha a férfiak nem mennek oda hozzájuk, hanem csak messziről fixírozzák őket. Szóval oda kellene mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!