Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők között is léteznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők között is léteznek úgynevezett "lúzerek", akik szexre sem kellenek férfiaknak?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért nem jönnek össze a lúzer férfiak és a lúzer nők egymással? Miért nem találnak egymásra?

2019. ápr. 6. 10:55
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%
Max 1%.
2019. ápr. 6. 20:17
 22/38 anonim ***** válasza:
39%
Lol, ez a 20-as. Tipikus nő, b**dmeg. A kérdés így hangzik: "a nők között is vannak, akik nem kellenek senkinek?" mire ő: igen, én ilyen vagyok, BÁR NYOMULNAK RÁM, de ők nekem nem tetszenek. Tündérvirág, ezt jelenti EMBERNEK lenni. Tudod, miről szól a kérdés? Hogy mi van akkor, ha SENKI nem nyomul rád. Ja, hogy olyan nincs is? Képzeld, van olyan is. Nem is tudtad, igaz? Annyira jellemző, hogy szerintetek az a világ természetes rendje, hogy ti csak kinézitek a nektek kellő pasit és az majd össze is jön veletek. Még azt is nehezetekre esik feldolgozni, ha nem az nyomul rátok, aki nektek kell, azt már kb. elképzelni se tudnátok, milyen az, ha alapjáraton nem is kelletek senkinek. Egy kib***ott napig nem bírnátok ki pasiként.
2019. ápr. 6. 21:14
 23/38 anonim ***** válasza:
36%

"(pedig szerintem nincsenek hatalmas igényeim). 21l"

Ja, biztos nincsenek hatalmas igényeid. Csak legyen mondjuk úgy 180 centi, legyen atlétateste és Brad Pitt-mosolya. Igaz? :) Fogadok, ha én teljesen átlagos srácként rád írnék, le se szarnál. Akinek nincsenek hatalmas igényei nőként, az igenis talál párt. Te is, mint minden nő, a lehetetlenségig válogatsz, és aztán az egészet úgy állítod be, hogy szerencsétlen vagy, pedighátnekednincsenekhatalmasigényeid.

2019. ápr. 6. 21:16
 24/38 anonim ***** válasza:
61%
22-eske, tényleg nincsenek nagy igényeim, csak kb. annyi, hogy valamivel legyen magasabb nálam (ami amúgy nem nehéz, 160 cm vagyok), ne legyen kórosan sovány/kövér/izmos (mivel én se vagyok egyik sem) és ne legyen olyan idegbeteg, nyomorult gyökér, lúzer, mint te :)
2019. ápr. 6. 21:23
 25/38 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem, hogy ki az aki diktálja, hogy bizonyos nőknek az önbecsülése alacsony kellene legyen. Röhej a kérdés maga is, tipikis vadkapitalista médianevelt olcsóság, pffff.34N.

Bízd azt a csúnyácska nőkre, hogy milyen önbizalmuk van és foglalkozz a bunkó plázalibákkal, azok a te ízlésed.

2019. ápr. 6. 21:31
 26/38 anonim ***** válasza:
22%
#24: Ha csak ennyi lenne, akkor már rég találtál volna. Úgyhogy engem ezzel ne etessél.
2019. ápr. 6. 22:20
 27/38 anonim ***** válasza:
48%
A női lúzerség különbözik a férfi lúzerségtől. Többnyire egy dugásba többet gondolnak a kelleténél. Ha nyársra húzta őket egy piás szépfiú akkor elkönyvelték hogy ennél a szépfiúnál már nem adják lejjebb. Elméletük igazolásaképpen még méghúzza pár ilyen szépfiú (ingyen numera, kéznél is van szal miért ne alapon), mikor már ketyeg a biológiai óra akkor világosodik (talán meg) hogy “hoppá, a menőpasik komolyat nem akarnak tőlem” tehát meglepődik amikor szembesül az igazi “keresletével”
2019. ápr. 8. 18:59
 28/38 anonim ***** válasza:
50%

Egyházi gimnáziumba jártam én 8 osztályos tagozatra, de a német órán 3 csoport volt a 4 osztályos tagozattal is össze voltunk vonva ott.

4 évfolyamos osztályban volt jó pár ilyen lány. Imádom a falvakat,de a tipikus kisfaluban lakó szerencsétlen családok gyermekei. Érdekes itt a mélyen vallásos (sokszor özvegy) nagymama az életképtelen fia/lánya családi életébe beleszól.

Közös jellemzőjük az ilyen lányoknak +30/40kg felesleg,felfújt arc,nem tudtak értelmes témákról beszélni...

Bár egyiket egy afrikai srác csábította el,fő is ott a capucino szépen sorban.

2019. ápr. 8. 19:58
 29/38 anonim ***** válasza:
50%

Miért nem kell a lúzer nő a lúzer pasiknak sem?

Mert a pömpölő nem áll fel rájuk. -Ilyen egyszerű.

2019. ápr. 8. 19:59
 30/38 anonim ***** válasza:
43%
Talán mert a "lúzer" férfival kevesebb a gikszer. Sokszor csak annyi baja van, hogy nincs menő kocsi meg nagypofájú stílus. Mint én. 178 centihez vagyok 80 kg, sportos, diplomás, állással rendelkező, ápolt, több hobbival, baráti körökkel, humorral , célokkal rendelkező férfi vagyok. 30 felett senkim sem volt semmilyen szinten, de urambocsá' ez nem jelenti azt, hogy egy 120 kilós, mackónadrágos, más gyerekét nevelő zsíroshajú 6 általánost végzett nővel be kell érnem. Szóval előbb érjék fel legalább a "lúzer férfi" szintjét, hogy egymásra találjanak.
2019. ápr. 8. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!