Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki vagy elnézett engem valakinek, vagy félreértett valamit és összeboronált egy sráccal, akit életemben nem láttam, nem is beszéltem vele soha?
Szerintem senki sem akart rosszat, csak valaki benézett valamit, vagyis remélem.
Nem értettem először a beszólásokat, hogy "ápolgasd csak az xy-t".
Természetesen ez eljutott xy-hoz is, aki azt hiszi, én találtam ki ezt az egészet.
Gondolt, hogy ráírok, mi ez az egész, valami kavarás lesz csak, de n tudom, mit tegyek.
Nemhogy nem ismertem, de azt sem tudtam, létezik a földön ez az emberke, aki ráadásul orvos is. Szóval, ha akatz volna, se tudtam volna terjeszteni.
Komolyabb lehetne, mint bedől ilyeneknek, vagy minimum megkérdez, de ez így.
Részleteket nem tudok, mosteglerestem Facebook, 2 olyan lányt találtam, aki barátnője volt, mintha a klónjaim lennének, csak idősebbek. Lehet valaki velük tévesztett össze...
*most megkerestem Facebookon
*ha akartam volna
Bocsi, ezekért.
Úgy tudtam, meg, hogy előttem beszélték, hogy ez Kovács Béla (nem így hívják) barátnője... Előtte kaptam a Bélás beszólásokat.
Meg utána kérdeztem és régóta megy ez már.
Hát de nem...
Most az van, hogy én kavarok szerintem, de ez szánalmas... Nem láttam életemben egyszer sem ezt az embert...
Ha meg annyi érdekli, kérdezett volna meg engem, ez hülye.
Eleinte röhögtem rajta, nagyon csúnya így kép alapján, de folyamatosan kapom a megjegyzéseket. Az van elterjedve rólam a városban, hogy a Béla nője vagyok.
Csak én nem értem ezt?? Hát nem "kajtattam utána", azt sem tudtam, hogy van.
Tudod kisváros és itt mindenki pletykál mindenkit és szimplán rosszul esik, hogy úgy járatnak le, hogy semmit se csináltam.
"Gondolt, hogy ráírok, mi ez az egész, valami kavarás lesz csak, de n tudom, mit tegyek."
Mondd, te értelmi fogyatékos vagy?
Nem, de lehet jobb lett volna tisztázni a helyzetet. Mert így mindenki azt hiheti, kitalálram, hogy ő a pasim.
Na mindegy, de hülyeség volt. Igazatok van.
De mi a kérdés?
Elnézett e valaki valamit vagy félre értett valamit?
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!