Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreértett, mit tehetek?
Huhh, most mi leeesz.. !? :D
Semmi! Mikor legközelebb látod, csinálj / viselkedj úgy ahogy a pásztázás előtt! És ha nem érdekel, ne lesegesd legközelebb, de ne feltűnően kerüld, mert azt tuti félre érti(k) főleg ha egy " haver segít neki ebben " ! :D
Ha egyébként szimpatikus is, eltudsz képzelni / van lehetőség többre!? Akár imponálhat is neki, jó kiinduló pont lehet :D
Akár írj neki egy levelet, " Szia! Láttam, hogy észre vetted, ahogy arra néztem... nem véletlen volt.. stb.. stb.. "
Ha bújik, zavarban van.. Ami azt jelenti, hogy tetszel neki.
Hát nem tudom. Arrébb ülési lehetőség nincsen ??
Ez így tényleg kínos lehet.
Ha tetszenék is neki, más férfival hülyéskedtünk (beszólogatás, puszi, ölelés), nevetett is rajta egyszer... Úgy is hiszi párom van, de azoóta már nincs. Átültem, nem miatta, de pont ott elöl van, ahol bárhova ülök, arra kell nézzek.
Lehet zavarba hoztam, de kb. a 6 éves öcsém viselkedik így, ő ennél jócskán idősebb.
Akkor egy levél !? " Szia ! Láttam, hogy nézel! :) Erdekelne mit találtál olyan viccesnek ? A hajam nem kócós, megnéztem. A sminkem, szuper, olyan, mint mikor feltettem. Nem értem!? "
Hátha veszi a lapot! :D
Nem baj, hogy észrevette, csak már engem zavart, hogy zavarja. De biztos észrevette, hogy abbahagytam, mert már ő se "bujkál".
Figyelek én a tanárra, csak ilyen típus vagyok, hogy körbe nézegetek, néha elmerengek, stb. De már érzem nincs feszültség. Visszafogtam magam, ő is feloldódott, hogy nem érzi úgy, hogy bámulom. Csak most az lesz, hogy figyelnem kell erre. Most a szemben lévőkre tekintgetek önkéntelenül oda, de őket ez nem zavarja.
Remélem nem hiszi azt, hogy akartam tőle valamit, mert már így is elég kinos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!