Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt hogy a nők könnyen kaphatóak szexre, holott egyáltalán nem?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy 26 éves lánnyal, én 29 vagyok. Ő nem rég lépett ki egy 7 éves kapcsolatból és nagyon odavolt értem, azonnal át akart ugrani egyik kapcsolatból a másikba, mondván hogy kapcsolatfüggő. Igazából én óvatosabb vagyok ilyen téren és nem akartam azonnal beleugrani ebbe, de a szexualitás dologra lassacskán rátereltem a témát. Na most bármit csinálok, ő kapcsolat nélkül nem hajlandó szexelni. Mindemellett szerinte ez így nem jó, de mivel ő nem sokáig bírja ki szex nélkül, visszamegy dugdosni az exéhez. Most erre mit lehet mondani? Én közel 2 éve nem voltam nővel, de ő ezt persze magasról le....ja. Azt mondja, hogy ő nem bírja, egészségügyi okokból sem elvileg, de én ki tudom bírni és ő kapcsolat nélkül amúgy sem szexel.

Mi a véleményetek erről?

2019. ápr. 5. 08:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Az,hogy ne általánosíts. Pláne ne egy példa alapján.
2019. ápr. 5. 09:01
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Hogy egyikotok nagyobb hülye mint a másik.
2019. ápr. 5. 09:01
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Azt gondolom, hogy balek vagy.

Nincs olyan normális pasi, aki egy olyan nővel, akit más dug, kapcsolatba kezd.

Egészségügyi dugás? WTF???

Szerintem ez a lány fordítva üli meg a lovat. Nem akar r.bancnak látszani, ezért nem fekszik le veled, közben meg az amit ő csinál, durvább, mint az, aki csak azért lefekszik valakivel, mert megkívánták egymást kölcsönösen.

Ha pasi lennék, menekülnék a helyedben, mert szerintem van baj a buksijában.

2019. ápr. 5. 09:06
 4/15 anonim ***** válasza:
46%
Azért nem szexel kapcsolat nélkül, mert sok érzékelten idióta férfitársad már biztos átgázolt a lelkén párszor és nem szeretne mégegyszer sérülni. Ha kedveled, akkor tudsz rá várni, ha nem, akkor meg amúgy is csak szexet akarsz, arra meg ott vannak a prostik is. És az kit érdekel, hogy te mióta nem voltál nővel? Ettől neki miért lenne kötelező lefeküdnie veled? Nem értem az összefüggést.
2019. ápr. 5. 09:08
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

1. Ez a lany fura, szerintem hagyd.

2. Egyik no benne van, a masik nem, a harmadik egyszer kiprobalta, de eleg is volt, stb.

2019. ápr. 5. 09:15
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
A magyar nők "átlagban" ha lát saját maga számára hasznot abból, hogy összefekszik valakivel, akkor összefekszik. A haszon lehet gyerek, pénz, lakás, csicskáztatás, akármi. Ha nem lát semmi hasznot saját maga számára, akkor veszett fejsze. Ennyi. Nézz utána a telefont nyomkodó nárcisztikusoknak. Ők pont ezek. (Tisztelet a kivételnek, idősebbeknél ritkább az ilyen jellem)
2019. ápr. 5. 09:23
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

Komolyan 1 db pelda alapjan altalanositasz?

Persze nehezebben kaphatoak, mint a ferfiak, de azert nem lehetetlen egyaltalan.

2019. ápr. 5. 09:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem egy példa alapján általánosítok, hanem sok sok sok alapján. Elég csak elolvasni mi van itt, hogy nyilatkoznak "névtelenül" nők. Ők ugyanolyanok élőben is, csak eleinte visszafogják magukat.
2019. ápr. 5. 09:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

SZÁNALOM.

2 dolog is borzasztó ebben a csajban, azonban sajnos gyakori:

1. Kapcsolatfüggő: más szavakkal, ő megcsalhatja az exét úgy hogy egyik kapcsolatból megy a másikba az nem baj.

2. Neki kell a szex, de ha a másiknak is akkor az már tolakodás.

Csak akkor fecséreld vele az idődet ha nagyon nincs más.

2019. ápr. 5. 09:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyerekes. lelkileg instabil a csaj.... de te meg szimpla hü lye vagy, ha ilyenen lamentálsz.

Kapcsit akar, mert azt hiszi úgy garancia hogy együttmaradsz vele. Gyerekes zsarolás semmi egyéb. Menjen vissza az exéhez, és d ...ssa magát nyugodtan.

2019. ápr. 5. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!