Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes megállapodni valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes megállapodni valami olyan lánnyal aki nem tetszik, akit nem szeretsz csakhogy legyen valaki, vagy inkább senki?

Figyelt kérdés

Tehát teszem azt van egy zsánered, nekem az aranyos, visszafogott, feminin csajok, de te nem vagy masculin (szar életmód), ezért ilyen fiúsabb nagyszájú, karakán csajok találnak meg és abból is csak ronda juthatna (már csak akkor ha kezdeményeznél), mert ronda vagy, mint a bűn (nem genetikailag, hanem saját hibádból, ezért magadhoz illő lányt nem találhatsz) és ő se szeretne emiatt, meg te se őt igazán, szerelemről nem lehetne szó. Ja és a párod emberileg se lehetne valami csúcs, mert te is selejt vagy, szóval csak azért áll veled szóba, mert emberileg se tud jobbat kapni.

Ha megállapodnál, ezek után vállalnál gyereket, alapítanál családot?

2019. ápr. 4. 20:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es nem genetikailag vagyok ronda, mert gyerekként helyes voltam, utána viszont totál leépültem talán a D vitamin hiány miatt, nem tudom igazából, hogy pontosan hol ment el a dolog, ronda lettem és férfiatlan, kár is erőltetni.
2019. ápr. 5. 08:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz normálisan kinézni akkor ne várj dzep barátnőre !
2019. ápr. 5. 13:24
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es nem várok én már a világon semmire, elb//szott a természet, amiben nem, azt meg én.
2019. ápr. 5. 15:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Rendbejöttél már?
2021. ápr. 25. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!