Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha senki sem tetszik?
Valahogy nekem a magyar pasik nem jönnek be, nem tudom, hogy miért. :/
20 éves vagyok, ezalatt összesen 2 olyan srác volt, aki igazán tetszett külsőre-belsőre is, és szerettem is őket.
Pl. Németországban, Angliában mikor jártam, minden 3. srác kb. bejött, mert valahogy olyan típusok tetszenek.
Ki kellene költöznöm külfőldre? Sajnos nem megy olyan jól a nyelv. :(
Ne aggódj aranyom, fel fognak hígulni a magyar pasik sok sok bevándorlóval. Az majd tuti tetszeni fog, mert a színes pasi "cool" és lehet vele menőzni az instán meg a facen.
Rosszul vagyok az ilyenektől. Nekem tökéletesen megfelelnek a magyar pasik, nekem ők a legjóképűbbek.
4-es.
Szerinted a magyarok hermetikusan elvoltak zárva az elmúlt évszázadokban a többi népcsoporttól?
Ez a vándorlás azóta tart, hogy világ a világ.
A magyarok keveredtek rengeteg népcsoporttal. Ruszinokkal, szlávokkal, németekkel, besenyőkkel, székelyekkel, rómaiakkal, törökökkel, mongolokkal, bolgárokkal, románokkal, horvátokkal, oszmánokkal és még tucatnyi néppel.
Nem kell mindenből a rasszista éneteket kihozni, mert éppen a fidesz így fütyül.
"Mit csináljak, ha senki sem tetszik?"
A pálinka segít....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!