Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a férfiaknak van társkeresési problémája, a nőknek nehézség nélkül sikerül pasit felszedni? Jól sejtem a nőknél inkább a partner megtartása a nehéz?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 4. 15:13
21/30 anonim válasza:
20-as nem igaz, egy kalibràlt nő nem fogja beérni àtlaggal ha ezer meg ezer macsónak kell.
Ezzel max az átlag Jòskàk àltatjàk magukat.
22/30 anonim válasza:
Apukám, te nagyon sok időt elöltél a TheRedPill-en, ahelyett, hogy tényleg belegondolnál, miért nem jöttél be egyetlen nőnek sem őszintén. Mindig lesz olyanabb férfi (vagy nő) nálad, bármi is az olyan.
23/30 anonim válasza:
#21:
Nem érted, arról van szó, hogy elköteleződni olyanokkal szoktak, mert a szuperpasikkal nem lehet.
24/30 anonim válasza:
De lehet. Pont attól szuperpasi. Áltathatjátok magatokat, de rengeteg jóképű, szexis, megbízható, normális férfi van. Ha ti ocsmányul (ocsmányabbul) viselkednétek, ha jól néznétek ki, az rólatok mond el sokat.
25/30 anonim válasza:
Hát én nem alkuszom meg hozzám nem passzoló pasival, annyira nem viszket a nemi szervem, gyereket sem akarok minden áron, és el is tudom magamat tartani. Nem esek kétségbe, ha nem találok hozzám illőt, lefoglalom magam mással.
26/30 anonim válasza:
Szuperpasi alatt azt értjük, aki nagyjából bármilyen nőt megkaphat a környezetében, és azok a legtöbbször nem akarnak elköteleződni, hacsak nem hoz egy másik státuszt magával az elköteleződés, ami érdekli őket.
27/30 anonim válasza:
Nőknek nehezebb magamon látom..én nem egy lyuk akarok lenni hanem valaki élete szerelme..nehéz
28/30 anonim válasza:
Hadjuk már ezt a szuper pasizást soha nem voltam szerelmes szuperpasiba..barátnőim sem..igen vannak a te általad leírt férfiak de nem ismerek olyan nőt aki ismerősöm lett volna és ilyen tipusba lett volna halálosan szerelmes..tetszeni meg tetszhet sok féle..
29/30 anonim válasza:
Nem ezt értjük szuperpasi alatt. Szuperpasi az, aki szeret, aki kívül-belül tökéletes számodra, akihez hozzámész.
Ne legyél irigy, nem áll jól.
30/30 anonim válasza:
Én arról írtam, hogy a 20-as és én mit értettünk szuperpasi alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!