Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a férfiaknak van társkeresési problémája, a nőknek nehézség nélkül sikerül pasit felszedni? Jól sejtem a nőknél inkább a partner megtartása a nehéz?
Legujabb genetikai kutatasok szerint az emberisegnek nagysagrendekkel tobb noi felmenoje van, mint ferfi.
Azaz a ferfiak nagy szazaleka nem szaporodott.
8000 evvel ezelott 17-szeres volt az arany!!!!!!! Azaz 1 ferfi 17 not csinalt fel.
De beirod a gugliba, hogy female-male breeding ratio, aztan lathatod az eredmenyt.
80/20-as szabály itt is játszik a nők 80%-a akarja a férfiak 20%-át és fordítva is, a férfiak 80%-a a nők 20%-át akarja.
Más kérdés muszáj valaki beérje kompromisszummal is.
Nézzünk egy konkrét példát!
Jóska átlagos srác, akinek nehéz partnert találni. Ica átlagos lány, akinek ez könnyű.
Ica és Jóska összejön.
És abban a pillanatban fordul a kocka, és ha Ica nem hozza a szop-nyal-gombot varr teljes programot, akkor Jóska lelép.
Az a Jóska, aki előtte 5 évig egy randit nem tud összehozni, hirtelen eldobja azt a nőt, aki előtt tízes sorokban állnak a jó pasik, csak választania kell.
Teljesen logikus.
"Azért nőként sokkal könyebb érvényesülni,munkahelyen is" - Ezt csak azért gondolod így, mert sose kerestél állást nőként, és sose próbáltál nőként férfidomináns szakterületen érvényesülni...
Tipikus sztereotípiák:
- majd elmegy szülni (lehet, hogy nem csak 1-et)
- majd sokat lesz otthon a beteg gyerekkel
- az ovihoz, iskolához kell igazodni munkaidőben (azaz nem terhelhető sok kifizetetlen túlórával...)
- műszaki területen a férfiakhoz képest többet kell bizonyítania egy nőnek, hogy komolyan vegyék, és egyáltalán az érdeklődési kört is megkérdőjelezik, miért pont ez, miért nem humán terület...
Le leszek pontozva, de nőként nekem nehéz. Mivel ez van evolúciósan belém kódolva (haha xD), ezért nem fogom akárkivel beérni, legalább azt a szintet kéne hoznia, amit én hozok. Ha nincs ez meg, egyedül vagyok inkább.
És sajnos szerintem jellemző, hogy a női átlag elég vállalható (igyekszünk csinosak, ápoltak lenni, törekszünk valami végzettségre, rendes állásra, biztonságra), addig a férfi átlag elég gyér, már ha jó körökben mozgok egyáltalán.
Szóval meg lehet érteni bőven, ha a jobb pasik közül akarunk választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!