Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten magyar férfiként igaz, hogy már szinte képtelenség társat találni, mert itt már minden csak a külföldi pasik pénzéről szól?
Nemrég költöztem fel Budapestre, részben ezért is, hogy hátha könnyebben tudok itt ismerkedni lányokkal/nőkkel, mivel több ember, több lehetőség van itt. De egyik kollégám felvilágosított, hogy ha ebből a célból jöttél ide, akkor rohadtul elcseszted, mivel a lehető legrosszabb helyre jöttél ilyen szempontból. Itt már tényleg minden a külföldiek pénzéről szól, semmi másról. A belső kerületekben már alig hallani magyar szót, kb. 70% külföldiül makog, tehát rengetegen vannak és tényleg minden nő rájuk hajt. Ugye a város egyre drágább, egyre jobban a pénz számít, ami a külföldieknek sokkal több van, az ingatlanokat is már csak a külföldiek vásárolják fel meg kb. minden a külföldiek pénzére épül. Őrült nagy divatja van a magyar nők szempontjából külföldi pasit szerezni, szinte már cikinek érzem azt, hogy magyar vagyok férfiként itt a magyar fővárosban. Tehát tényleg elég szar a helyzet. És ezzel kb. minden férfi kollégám egyetértett. Hozzáteszem diplomás munkahelyen, tehát nem egy rakás kőművesről beszélek.
Ti is ezt tapasztaljátok, tényleg ez van már, hogy Budapesten nem lehet csajozni magyar pasiként? 10 éve még teljesen más volt állítólag, de most már minden csak a külföldi pasikról szól és a pénzükről? Az emberi értékek és az ilyen közhelyes baromságok itt már tényleg semmit nem számítanak?
Én is sokgenerációs pesti (nem is budapesti, pesti!!!!) vagyok, és baromira nem értek egyet a leírtakkal. Már csak azért sem, mert pl most vettem lakást én is és csomó más kollégám, barátom is, a testvérem is, akik pedig szintén nem külföldiek, szóval pl ebből a szempontból már megbukott az elmélet, hogy a külföldiek felvásárolnák az ingatlanokat. Egyetemet végeztem én is, volt pár cserediák de nem sok, multinál dolgozom, van pár külföldi a cégnél, ott már egészen sok, mondhatni 20%-a a dolgozóknak, de azért még mindig nem mondhatom, hogy jellemzően ők tennék ki az átlagot. Amikor persze, elmegyek a bulinegyedbe, van sok külföldi, de ott is könnyedén találok magyar fiatalokat, akik szórakoznak, szóval nem tudom, milyen helyeken fordul meg a kollégád, de nagyon rossz környezetben mozog.
Szerintem csak ráfogja a saját sikertelenségét az angol turistákra, akik örülnek neki, hogy itthon olcsó a pia és a nő, de itt van vagy három napot és utána megy is vissza Londonba, azért ez a típus annyira lássuk be, nem fogja a komoly kapcsolatot kereső női réteget.
Ha ilyen pláza pichákra hajtasz , akkor rossz lóra tettél , ez tény. Már csak azért mondom , mert azt írtad , részben a csajozás is motiváló tényező volt .
Attól még , hogy diplomád van , nem fognak érted sorba állni a nők és ez a kolegáidra is vonatkozik . Maximum ilyen Bivalybaxnád kaliberű helyen , vagy nagyon ott sem .
Arról már nem is beszélek , hogy ma már a topmodell kinézetű ukrán nők se a magyar faxikhoz dörgölőznek javarészt a jobb lét reményében , hanem gazdag törökökhöz meg arabokhoz , mert ők nem isznak egyáltalán és már ezért rengeteget tűrnek .
Te ugyanarról a Budapestről beszélsz, ami Magyarország fővárosa, satöbbi?
Itt élek és dolgozok, a turistalátványosságok környékétől eltekintve nem látni annyi külföldit, azok meg elvannak a csoportjukkal általában, nem nagyon lépnek kontaktba a helyiekkel.
Pesti nő ismerőseim közül egyetlen egynek van külföldi pasija, de az nem annyira számít, mivel ő maga is külföldi, csak épp itt jár egyetemre.
Pesti férfi ismerőseim meg nagyrészt kapcsolatban élnek, köszönik, ha mégse, akkor nemrég szakítottak, vagy nincs igényük kapcsolatra.
Az én ismerősi köröm elég vegyes, a programozótól a könyvtároson át a kőművesig mindenféle embert ismerek, az alapján írom ezt.
(Fun fact, kőműves unokatesóm pár hete költözött fel Pestre, már talál is valami barátnőt... :D )
Biztos van olyan, hogy egy nő külföldivel jön össze, de nem alapvető.
lány vagyok, járok és bulizok ott, ahol te keresgélsz
és igen, igazat adok
ennek van oka......
egy másik kérdésben olvastam a kedves válaszadó a magyar férfiakról írt:
" agresszívak, tutyimutyik, határozatlanok, papucsok, önállótlanok, akik a nőket házirabszolgának nézik, minden garast a fogukhoz vernek "
tapasztalatom szerint ez tökéletesen így van. ellentétben egy külföldivel, olasz, francia, német, brit stb. akik más környezetben nevelkedtek, más az értékrendjük, mivel magasabb életszínvonalon élnek az ismerkedéshez való felfogásuk is teljesen más
kifogas...
videken meg azert nem talasz not mert minden no pestre megy vagy pedig kis faluban laksz egy rakas idos emberrel.
Menj te kulfoldre a diplomaddal es probald meg hatha ott konnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!