Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik kezdeményezési variáció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik kezdeményezési variáció imponálóbb a nőknek?

Figyelt kérdés

1: Megáll a buszmegálló előtt egy tető nélküli autó, és kiszól belőle egy napszemüveges férfi, miután felhajtja a szemüvegét: "Szia csibe, volna kedved egy kétszemélyes partihoz?"

2: Odamegy hozzátok egy kedves, átlagos kinézetű srác, és a köszönés után elkezd szépen bókolgatni, utána pedig kinyilvánítja az ismerkedési szándékát azzal a mondattal, hogy "Van-e kedved esetleg ismerkedni?"

2019. ápr. 2. 11:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
Egyik sem tetszene.
2019. ápr. 2. 13:44
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Egyik sem, de az első nagyon szánalmas.
2019. ápr. 2. 14:07
 13/25 anonim ***** válasza:
77%

1. válaszra sem méltatom, mert akkor azzal is lesüllyedek a szintjére.

2. megmondanám, hogy nem ismerkedem utcán.

"Demiszexuális (szürke aszexuális) vagyok, semmiféle érzelmet nem tud kiváltani belőlem olyasvalaki, akit még nem ismerek nagyon alaposan, akihez nem kötődök, nincs bizalmi viszonyunk. Képtelen vagyok szexuális vonzalmat érezni, vagy akár csak szexuálisan érdeklődni egy idegen iránt."

Én is ilyen vagyok, nem tudtam, hogy erre ilyen "tudományos" elnevezés is van. Amúgy szerintem nem kell ezért bocsánatot kérned. Teljesen normális, hogy egy vadidegen nem vált ki komoly érzelmeket. Miért is kéne? Nekem is több kell ennél, hogy valakibe beleszeressek, a szexualitáshoz meg még több...

Nem hinném, hogy szexuálisan az a normális, ha valaki 2 óra beszélgetés után már szétteszi a lábát.

2019. ápr. 2. 14:11
 14/25 A kérdező kommentje:

Azt megértem, hogy valaki esetleg aszexuális, ez egy ritka kivétel. De egyébként egyszer, az elején mindenki idegen a másiknak, akárhol is vannak. És ha mondjuk nem lenne semmi más helyzet, lehetőség, alkalom a férfiakkal való ismerkedéshez?

Akit egyesként írtam, az a karakter lehet, hogy csak szexet akarna egy pár óra beszélgetés után. De a második az már nem valószínű. Lehet, de nem valószínű szerintem.

2019. ápr. 2. 14:21
 15/25 anonim ***** válasza:
76%

"És ha mondjuk nem lenne semmi más helyzet, lehetőség, alkalom a férfiakkal való ismerkedéshez?"

Természetesen egy lakatlan szigeten, ha véletlenül jönne egy másik hajótörött - aki történetesen egy férfi, akkor elbeszélgetnék vele. :))

De mivel elég sok társaságba járok, ezért bőven van lehetőségem ismerkedésre. A páromat is így ismertem meg és örülök, hogy előtte évekig barátok voltunk és utána jöttünk csak össze. Ha ettől "aszexuális" leszek, akkor mit bánom én? Ez is csak egy újabb bélyeg, amit rá lehet sütni az emberre...

2019. ápr. 2. 14:33
 16/25 anonim ***** válasza:
17%
Miért az jobb, ha azt a 2 órás beszélgetést elosztod 2 találkozóra? 1-1 óra, s utána teszi szét a lábát? Lásd tinder királylányok :)
2019. ápr. 2. 14:36
 17/25 anonim ***** válasza:
Miért kell ilyen hülyeségeket kérdezni?
2019. ápr. 2. 15:04
 18/25 A kérdező kommentje:

17: miért hülyeség? Ha neked az, akkor ne olvasd.

15: ezt gondoltam, hogy gyakran jársz társaságba. És hova szoktál járni?

Én nem állítom, hogy aszexuális vagy, ha van párod.

2019. ápr. 2. 15:06
 19/25 anonim ***** válasza:
1 De csak ha jó a kocsi azaz legalább BMV!
2019. ápr. 2. 15:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a második.
2019. ápr. 2. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!