Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik kezdeményezési variáció imponálóbb a nőknek?
1: Megáll a buszmegálló előtt egy tető nélküli autó, és kiszól belőle egy napszemüveges férfi, miután felhajtja a szemüvegét: "Szia csibe, volna kedved egy kétszemélyes partihoz?"
2: Odamegy hozzátok egy kedves, átlagos kinézetű srác, és a köszönés után elkezd szépen bókolgatni, utána pedig kinyilvánítja az ismerkedési szándékát azzal a mondattal, hogy "Van-e kedved esetleg ismerkedni?"
A kettő közül inkább a második, ő legalább ennyi alapján nem tapló.
De egyébként nem vagyok híve az ilyen random ismerkedésnek. Kívülről elismerem, hogy tök jó dolog, szóval senkit nem akarok leszólni csak én személy szerint alkalmatlan vagyok rá.
Demiszexuális (szürke aszexuális) vagyok, semmiféle érzelmet nem tud kiváltani belőlem olyasvalaki, akit még nem ismerek nagyon alaposan, akihez nem kötődök, nincs bizalmi viszonyunk. Képtelen vagyok szexuális vonzalmat érezni, vagy akár csak szexuálisan érdeklődni egy idegen iránt. Sajnos nem, nem lenne kedvem senkivel se ismerkedni csak azért, mert meglátott és bejövök neki.
Ehhez jön még pluszba az, hogy nehezen bízok meg emberekben, és mélységesen gyűlölöm az ismertség elején kötelező "small talkot"...
De a fő ok ez, nézhet ki akárhogy egy pasi, nem tud különösebben érdekelni az első 2-3 évben.
Ezt pedig tudomásul veszem, hogy az én "hibám" (bár én nem érzem rossz dolognak), szóval sose bunkóznék vagy beszélnék le másokat a kezdeményezésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!