Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Udvarolók egy lánynak minden jól ment még meg nem tudta az anyagi helyzetemet azóta már nem olyan velem mint az előtt ezt miért van? Természetesen én már szerelmes vagyok.......

2019. márc. 31. 21:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
sok embernek csak a pénz a lényeg nem hiába olyanok az emberek manapság mint az állatok, tiszteletről meg nem is hallotak még...........
2019. ápr. 1. 18:22
 12/16 anonim ***** válasza:
És mit kéne tisztelni olyan emberben, aki semmit nem tud felmutatni?
2019. ápr. 1. 18:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Nők, ti olyan embereket tisztelnétek, akikről kiderülne időközben, hogy nem éppen egyenes úton jutottak a vagyonukhoz? Mindegy, honnan szerzi a pasas a pénzét, lényeg, hogy legyen neki? Leegyszerűsítve ez lenne a női gondolkodás lényege?...
2019. ápr. 1. 20:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Még mindig nem sikerül megérteni, hogy nem a pénz a lényeg. Hanem egyszerűen csak az, hogy kezdjen már valamit magával és induljon el valami pozitív irányba az életével.

Kérdező, van állásod, vagy tanulsz valamit? Vannak céljaid? Teszel ezekért, próbálsz fejlődni, előrelépni? Ezek tiszteletre méltó dolgok akkor is, ha még nincsenek hú de nagy eredmények. De ha ez nincs meg és csak siránkozol, hogy biztosan mindenkit csak a pénz érdekel akkor mit vársz? De tényleg, írd már le légyszives, hogy mik azok a tulajdonságaid amik miatt úgy gondolod, hogy alkalmas lennél egy komoly kapcsolatra. Vagy hogy hogyan tervezed a közös életet hogyha erre nincsen anyagi háttér a te részedről?

És az itt válaszolgató feminácizó férfiakat is kérdezném, hogy összejönnének olyan nővel, akit nagyrészt nekik kéne mindenben pénzelni és ambíciója se lenne arra, hogy ez változzon? Vagy akinek mondjuk nagy ambíciói vannak se semmit nem tesz azért, hogy ezek meg is valósuljanak csak siránkozik miatta?

2019. ápr. 1. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:

"írd már le légyszives, hogy mik azok a tulajdonságaid amik miatt úgy gondolod, hogy alkalmas lennél egy komoly kapcsolatra. Vagy hogy hogyan tervezed a közös életet hogyha erre nincsen anyagi háttér a te részedről?"

Komolyabb kérdéseid vannak, mint valami állásinterjúztatónak. Te amúgy normális vagy, vagy már csontvelőig átjár a lélektelen karrierizmus? Sok embernek te lennél alkalmatlan egy kapcsolatra, de általában pont az ilyenek öregednek meg 4-5 macskával.

Továbbra is úgy beszélsz, mintha bármi konkrétumot írt volna a kérdező, közben meg lehet, hogy nálad is többet keres, csak a csajnak az sem volt elég.

2019. ápr. 1. 21:04
 16/16 anonim ***** válasza:
13-as, pontosan úgy, ahogy írod. Saját tapasztalatomból (és sokaknál is ezt látom) ugyanilyenek a nők. Mindegy neki, hogy kivel megy nyaralni, az a lényeg menjen. Ma Józsit szereti, holnap Sanyit. Tök mind1. Az elhagyás/válás veszélye pedig attól függ, milyen az országban található (számára megfelelő korú, kinézetű) férfiak anyagi háttere, vagy téged, hogy tud megkopasztani. Tehát ha én csak Rómába tudom elvinni nyaralni minden nyáron, akkor egy nagy lécet állítok fel, mert, aki Dubajba tudja vinni, abból max pár ezer számára potens fickó van, még a "szegényebből" több, ami meg nem kell neki. A lényeg, hogy számukra tök mind1 miből van a pénz, az is tök mind1 mennyit kell érte dolgozni/tenni, az is mind1, hogy ki a férfi, csak legyen, mert jár. Lehet itt magyarázni, hogy éhen halás, lakás ez az. Hülyeség, aki akarja lerakja. Itt írogatnak férfiak is, nem haltak éhen. Jó módot akar a nő? Teremtse meg. Egyenlőség van nem? Ha te akarsz luxust, akkor te is fizesd. Milyen aljas dolog már, hogy de az a férfi dolga. De még bele is megyek, legyen az a férfi dolga. Tessék ott van. S a ti dolgotok akkor mi? Sokan még csak gyereket se akarnak vállalni, mert "nyűg". Mi a dolgotok akkor? Minden ember életében vannak jó és rossz időszakok. Nekem is voltak. Volt mikor 120ezret kerestem, volt mikor 2M felett. A rossz időszakban meg gyönyörűen otthagyjátok a saját "párotokat", mert nektek minden körülmények között csak a boldogság jár. A rossz az nem, attól menekültök, mindig épp oda ahol jó van. Hogy nevezik az ilyen embereket? Had ne írjam ide... Társ az ilyen? Nem, nem társ. Ezt látom. Tisztelet a kivételnek (ha egyáltalán létezik). Új ruhát akarsz? Vedd meg magadnak. Dubajozni akarsz? Fizetsd magadnak, úgy ahogy én is fizetem magamnak, amit akarok. Viszont ez így nem párkapcsolat, mert nincs szellemi értéke. Egy olcsó lotyóval is többre mennek a férfiak, mert nem hisztizik, néz le, nem hagy faképnél ha panaszkodni vagy kupakolni akarsz, és még csak nem is idegőrlő.
2019. ápr. 2. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!