Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek normalis a viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normalis a viselkedesem?

Figyelt kérdés
A lany akivel tegnap talalkoztam nem akart osszejonni velem es en elmondtam neki hogy nem tudom mi a rosszabb hogy elfelejtsem orokre vagy hogy csak baratkozzunk. A lanyt lassan egy eve ismerem es eddig kb 3 szor probalkoztam nala, de ugy hogy mindig par honap kihagyassal. Most viszont elmondtam neki hogy utoljara kerdezem meg hogy akar e kapcsolatot velem. Tenyleg itt feladtam, ez volt az utolso remenyem. Most probalom minel elobb elfelejteni. Szerintetek normalisan cselekedtem? Ha nem, akkor hogy kellett volna?
2019. márc. 30. 21:13
 1/8 A kérdező kommentje:
Minden lannyal igy vagyok most, probalkozom ameddig latom hogy megvan adva az esely. Ha latom hogy nem megy, elfelejtem. Akar torlom is mindenhonnan. Nalam nem letezik fiu-lany baratsag
2019. márc. 30. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Ezt az első ilyen után le kellett volna építened. Azt jól látod, hogy ilyen helyzetekben nincsen fiú-lány barátság.

Ilyenkor túl kell lépni, ez van, az adott csajnak meg nem érdemes nagyobb különlegességet tulajdonítani, vagy csak képzeld el, ha lenne lehetőséged 1000 más csajjal ismerkedni, akkor biztos lenne több olyan is, aki még jobban is felülmúlná az illetőt.

2019. márc. 30. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Az nem nagyon jött le, hogy ebben az egy évben végig barátkoztatok és beszélgettetek-e, és néha benyomtad, hogy járjon veled, vagy csak rá-ráírtál párhavonta. Mert ha mondjuk rendesen jó barátja voltál, de csak azért beszéltél vele, hogy hátha mégis meg akar majd dugni, az elég kemény. Mert nem mintha hirtelen ébredtél volna rá, hogy beleszerettél. Az első alkalom után el kellett volna búcsúznod tőle.
2019. márc. 30. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az élet nem egy romantikus film.... "próbálkozz teperj keményebben" meg a lóf**aszt.

Ha a válasz elsőre NEM akkor ne próbálkozz többet.

2019. márc. 30. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Jobban teszed, ha elfelejted az ilyet örökre. A mai nők a férfi-nő barátság címén azt értik, hogy jól kihasználják a szerencsétlen fickókat. Legtöbbször lelki szemetesládának vagy egónövelőnek tartják őket, ezért soha ne menj bele ilyen alárendelt, örök vesztes szerepbe. :)) Én maximum egyszer, legeslegritkább esetben kétszer hívok el valakit. Ha nem áll kötélnek, akkor soha viszlát. Max. nézheti a hátamat, ahogy távolodok töle és soha többé nem fog látni. :D Fel a fejjel, ez csak egy nő, nem egy kilós aranytömböt vesztettél el. :)) F
2019. márc. 31. 00:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Sok ferfi baratja van, de vajon azok a fiuk is probalkoznak nala?
2019. márc. 31. 00:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Bocsanatot kerjek tole hogy szemtelen voltam? Eleg durvan megmondtam neki hogy orokre el akarom felejteni, szinte eluldoztem magamtol.
2019. márc. 31. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Tartsd magad az elhatározásodhoz, és hagyd békén szegény csajt. Majd az igazi barátai megvigasztalják.
2019. márc. 31. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!