Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak az alacsony, vékony lányokra is tudnak nőként tekinteni?
Bennük is meg tudják látni a vonzó nőt?
Tudják kezelni egyenrangú félként kisebb termete ellenére is?
Nem alacsony + kövért akartál írni? Szerintem az alacsony és vékony női alkat a férfiak 80%-nál ideális felállás.
Én 183cm vagyok, de 165cm volt az elméleti plafon. Természetesen azért elméleti, mert gyakorlatban a személyiség döntött.
Lehet úgy érti a kérdező,hogy egy alacsony+vékony nő olyan ,mint egy kislány. És erre képes-e egy férfi nőként tekinteni?
Azt tudom,hogy a legtöbb férfi a gyerek,kislányos külsőt kedveli. Viszont ilyenkor felmerül a kérdés,hogy akkor mindenki picit pedo? Én gondolkoztam már ilyenen,mert az extrém vékony test igenis kislányos és ehhez az alacsonyság még inkább. Számomra is furcsa és érdeles .
Amúgy én nagyon vékony nő vagyok mileőtt jönne a bálnázás ,csak én inkább magas ,mint alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!