Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 173cm-hez valóban sok a 84 kg egy férfinél?
Figyelt kérdés
2019. márc. 30. 16:27
2/20 anonim válasza:
Ha ennek a 70%-a izom, akkor nem.
3/20 anonim válasza:
Nagyon sok. Párom 172 centi és 62-63 kg.
20 kg felesleg van rajtad!
4/20 anonim válasza:
178 cm vagyok ugyanekkora súllyal. Mondják hogy van egykis felesleg szóval...
5/20 anonim válasza:
Kicsit mackós, nekem is ilyen a párom, 177cm/84 kg, én imádom :-)
6/20 anonim válasza:
Sok, minimum egy tízest le kéne dobni.
7/20 anonim válasza:
Ha nem sportolsz semmi izomgyarapításra alkalmasat, akkor igen. Olyan 65 és 74 között lenne jó szerintem.
8/20 anonim válasza:
Egy kérdés: miért lett leszavazva a 3. válaszom?
Mi van, egyeseknek fáj az igazság?
Leírtam a saját példámat és igazoltam ezzel, hogy tényleg van a kérdezőn kb. 20 kg felesleg. Most ez akkora probléma? :O
9/20 anonim válasza:
Azért mert a párod annyi kiló,még nem az az etalon. Egy férfinek legyen már valami tömege. Ha nem zsír, hanem izom is van bőven, akkor jó. Amúgy meg kb 10 kg felesleg, nem több. Ebbe nem fog belehalni. Kérdező, csak építs izmot meg fogd vissza az édességet és az elég.
10/20 anonim válasza:
Nekem a volt ferjem 170cm 85 kg volt de rajta volt izom. Így is nagy volt de nem felfújt módon hanem edzésre járt sok évig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!