Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene bajom lehet? Paranoiás vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami jó pasi külsőre, kövér is vagyok, ezért szinte elutasítással találkozok szinte mindenhol. De egy pár napja elkezdtem beszélgetni egy 18 éves lánnyal (én 24 vagyok), és ő hozta fel, már kb a 6-7-ik üzijében, hogy akkor szexchat, meg ha küldök képet, küldd ő is. Először nem akartam, mert már vertek át, de aztán adtam egy esélyt a dolognak, és eleinte nem is volt baj. Bár lényegi beszélgetés nem volt vele, csak szexchat (ami gyanus is volt nekem), de mikor második alkalommal küldött képeket, azokon nem teljesen úgy nézett ki, mint az előzőkön. Mivel nem akartam, hogy megint belekerüljek egy átverésbe, számon kértem. próbált magyarázkodni, de nem hittem neki, mondta, hogy akkor hagyjuk. Lehet hogy elhajtottam az első (és valószínűleg egyetlen) lányt, aki kedvelt volna a külsőmmel együtt?2019. márc. 29. 10:11
1/4 anonim válasza:
Csak szívattak. Másnap a napiszaron láttad volna magad.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam egyből
2019. márc. 29. 10:47
3/4 anonim válasza:
Szerintem paranormális vagy. :D
4/4 anonim válasza:
Sose szexchatelj videón, vagy küldj magadról bárkinek olyan kompromittáló képeket, amit nem akarsz nyilvánosan viszont látni. Ha valaki kedvel, az találkozni szeretne, nem szexchatelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!