Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a bajom? Többi lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a bajom? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sokat csalodtam a lányokban.

Az eggyik 2 hetes levevssel ekart gyomorontást okozni nekem, de legalább meg tudtam egyből ezt, kétszer félre smárólt kető sráccal, és a volt barátjánál aludt. Másik lány meg nem nyomta ki a telefont és halodtam mit csináltak. Ennél többe csalodtam még, votak olyanok is akiknek már volt barátjúk. Minnél több nőm volt annál rosszabb lett, és minnél rövidebbek lettek a kapcsolatok, 1 ével kezdtem és 1 nap az utolsó. Csak talán az 1 éves kapcsolat barátnőm azért szeretett, de az a leves legalább lebuktatta, nem sok kellett hogy hívják a mentőt.

Na térjűnk is rá a lényegre.

Félek már a lányoktol, nem merem leszolittani őket az utcán (sose jött be régen), elutassítottak, és voltak olyanok is hogy hiába köszöntem nekik el is mentek mintha hozzájúk se szoltam volna.

Buszon is nézem a lányokat, és mikkor rám néznek akkor szépen el fordulok egy kicsit.

Tetszenek a lányok, de biztos semmi esély nem lenne.

Facebookon se írnak vissza, se társkeresőn. Mult héten azért egy lány vissza írt facebookon, de már van barátja, és mondta barátok legyünk mert a barátját szereti, de bármikkor írhatok neki.

Ma van egy hete egy cégnél dolgozok, férfiakkal jól el tudok lenni, szuperűl érzem magam, de ma 1 órát ott kellet hagyjam őket mert oda küldtek lányok közé, kettő szép lány van, és olyan rosszul lettem ott lányok közül, alig tudtam nyelni, kis darabb alkatrész azért ki esett a kezemből, egyik lány elég jól rám nézett mikkor jött az alkatrészekért meg köszönte, volt aki melettem volt, kedves mosolya volt, én is mosolyogtam, aztán vissza kelett mennem ahol voltam, kicsit meg könyebűltem, de nem teljessen, és a kolegám segít papírt ki töltenni mondja a számot, és én félre értem, és nem azt írtam le párszór, azt mondta férfi kolegám ne izguljak. De ők nem tudják lányok otta lettem ilyen ma. Mindig le tudtam írni amit mondott, de ma 3x is félre értettem.

Mi bajom?

Mit csináljak hogy ne érezzem így magam a lányok körül?

Szakitások után mindig össze keverem a piákat és egy ki gyogyszer is mellé, a leg utolsó kapcsolatom azzal a lánnyal is jól éreztem magam, de egy ével később meg ládtam mással kapcsolatban én el kezztem sírni, és el keztem inné gyogyszer, és a végén alig tudtam menni és össze estem, és olyant éreztem mintha égne a torkom, (felvétel meg van) Jozanul meg olyant láttam hogy néztem a képét és meg moudult.

2018. dec. 13. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a homlokodra ki van írva hogy "nem tudok helyesen írni". Ez lehet a baj.
2018. dec. 13. 18:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendes válaszokat.
2018. dec. 13. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!