Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyennek látjátok a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek látjátok a mai felhozatalt?

Figyelt kérdés

Sokszor hallok/látok olyat, hogy a mai férfiak/nők ilyenek és olyanok, általában az ellenkező nemet negatívan beállítva. Leírnátok, hogy szerintetek mik a férfiak és nők jellemző pozitívumai és negatívumai? Csakhogy végre ne mindenki csak az ellenkező nemről írjon negatívat. Mit hiányoltok, melyik igényeiteknek találtok könnyen megfelelő partnert?

És mi a véleményetek arról, amikor valaki csak negatívan nyilatkozik az ellenkező nemről, olyan dolgokkal kapcsolatban, ami a saját nemére is ugyanúgy igaz?

2019. márc. 28. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jónak, vannak nők akik lenyűgöznek, a többi meg nem érdekel, meg nincs is jogom kritizálni őket.
2019. márc. 28. 23:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Csak negatívat tudok írni a mai nőkről: ha valaki nem tökéletes férfiként, akkor "mehet a levesbe" kategória. Csak azt nem nézik, hogy ők is (már fiatalabb korukra is értve) már rengetegen túl vannak a X+1. váláson, gyereken, pasin. Ők sem egészségesek 100%-ban, hiába is várják el egy férfitől ezt. Szóval szerintem egyáltalán nincs összhangban a nők elvárásaik az általuk nyújtottakkal sem.
2019. márc. 29. 05:03
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Alapjában véve nem a “ma emberével”, hanem a ma emberének elvárásaival van a fő gond. És emiatt hiszi mindenki, hogy őt leszámítva a többiek mind katasztrofálisak

A minket körülvevő, a véleményünket befolyásoló világ egy olyan elvárás halmot alkotott, aminek talán senki nem felel meg.

Ez okozza a rengeteg csalódás is. A mai elvárások a tökéletes külsőtől, az anyagi javak meglétén át, a tökéletes, belsőt is felvonultatva jelölik meg a minimális elvárást. (A belső persze már-már skizofrén szemèlyt jelentene, a legyen egyszerre kb 3, teljesen ellentmondó személyisége elvárással).

Persze a felsorolásból látszik, hogyha csak a tökéletes külső-körülmények-belső az elfogadható, abból ismerkedéskor csak az első kettő látszik, így ezek aránytalan hangsúlyt kapnak, miért ismerkedne bárki tovább egy kedves, intelligens férfivel vagy nővel, ha nem ő Ms/Mr World.

Az emberek tehát semmivel nem lettek rosszabbak, mint 20-50-100 éve voltak, egyszerűen az értékelési skála csúszott el nagyon rossz irányba, és gyakorlatilag mindenki az “átlag alatti, köszi, inkább nem kell” kategóriába került.

Nem véletlen van annyi magányos nő és férfi manapság, és az, hogy ez még a 40esek között is igaz, mutatja, hogy az egész nem most kezdődött, hanem a 90-es években, az akkori fiatalokkal.

2019. márc. 29. 05:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért a valóságban nem az jellemző ami ezen az oldalon megy.Férfiként sem hiszem el hogy ennyire szexközpontú minden illetve a nők sem ennyire riherongyak mint ahogy itt hangoztatják saját magukról.Vagy legalábbis szerintem.
2019. márc. 29. 10:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem pont, hogy riherongyok. Nagyon sok matchom van férfiként, de valahogy ha netán sikerül beszélgetésbe is kezdeni, találkozni nőkkel, vhogy 1-2-3 randin már szex. Akkor ezt minek nevezed? Nem én feszegetem a szex témát férfiként, hanem ők! Szóval ez a "nekem jár, mert megérdemlem" életvitel, meg h minden nő a felső 20%-hoz akar tartozni, ha bekerül akkor meg annak a felső 20%-ához ez kiábrándító. Soha nem lesz jó semmi? Párkapcsolatban sem? Akkor minek az egész hercehurca? Nem szülünk, csak a no1-nak? De azt sose találjuk meg? Fel kellene nőni! Mondom ezt a 20-30-40es korosztályra.
2019. márc. 29. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az a match gondolom valami társkeresőn valamilyen kapás de azért oda lényegében az ilyen nők mennek riheronhy ri..ncok ugyhogy ezen nem csodálkozok.Úgy értettem a való életben hogy utcán munkahelyen stb.akik nincsenek regisztrálva ilyen oldalakra.
2019. márc. 29. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!