Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nincs meg a szikra" valódi jelentése?
Nem tudom, kinek van meg a szikra ronda emberekkel, és ki a ronda. De ugyanilyen furcsa lehet, hogy nekem igazi jóképű macsókkal még sohasem volt meg a szikra. Na, ez vajon hogy lehet?
Úgy, hogy a külső ennek csak egy része, eleme. Igen, valamennyire számít, de nem kiemelkedően, illetve önmagában nem.
Én a férfiak többsége szerint átlagos, szinte észrevehetetlen nő vagyok. Vannak viszont férfiak, bár kevesen, akik oda vannak értem, és szexinek, vonzónak tartanak. Vajon miért érzik ők ezt a szikrát, ha a férfiak többsége nem?
Hogy őszinte legyek, én magamban is érzem ezt a szikrát. Tudom, hogy igazi nő vagyok, ha nem is egy modell és megérzem, amikor olyannal találkozom akivel van bennünk valami közös. Igazából azt a férfit tartom vonzónak, aki az én szikrámat megérzi, és egymás számára nővé és férfivá válunk két ismeretlen helyett.
Ez pedig nagyon fontos egy nyári grillezésnél. :D
De a szűzoltók meg kifejezetten örülnek, ha sehol sincs szikra. :XD
Itt van a szikra elásva:)
1. Nem omlottál a lábaim elé, és nem látszik rólad messziről hogy odavagy értem. Ezért megsértettél, te nő!
Úgyhogy most megmondom neked hogy nincsen szikra. (Ugyanez fordítva is.)
2. Nem vagy ugyanolyan mint akibe még mindig szerelmes vagyok.
3. Kiderült hogy nincs hozományod/vagyonod
4. Hogy nézel ki?
5. Fura a hangod
6. Nem tudom, előbb meg kell kérdeznem anyut/ barátnőket
#20: Itt minden faszinak 100%-os az önismeret? Ezt ki mondta? Egy csomó férfi ír ki arról kérdést, hogy vajon mi lehet a gond... A nők adják itt jellemzően elő a 100%-os önismeretet, amikor azzal jönnek, hogy átverte őket egy pasi vagy lelépett a gyerek után, pedig az a férfi "nem volt olyan". Amikor az ember megmeri említeni, hogy de, olyan volt, csak nem vették észre, akkor letépik az ember fejét... :D
#21: 3 nő ismerősöm szó szerint ugyanezt a nemacsós szöveget adta elő. Megkértem őket, hogy mutassák meg azokat az exeiket, akikkel egyből megvolt a szikra. Mind olyan macsós volt... Micsoda véletlen! :D
Annyira szomorú, hogy van egy oldal, ami elvileg arról szólna, hogy kérdésekre válaszolnak a felhasználók, de nagyrészt arról szól, hogy részletezik magukról, hogy ők mennyire jók, mennyire mások és ilyesmik. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!