Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nincs meg a szikra" valódi jelentése?
A "nincs meg a szikra" valódi jelentése: "nincs meg a szikra." Döbbenetes, ugye?
Van hogy besétálok egy társaságba, és ott van Ő. Még nem ismerem. Van nála jobb képű, helyesebb, magasabb és gazdagabb is. Meg olyan aki meg sem közelíti. Nem kell, hogy bármiben etalon legyen. De ahogy szóba állunk egymással (néha még annyi se kell) azt érzem hogy valami elemi vonzalom van bennem az irányába. Megmagyarázhatatlan, hiszen ha úgy vesszük, van ott nála jobb is.
Több mindenből összetevődik ez a vonzalom, a hangja, a mosolya, a mozdulatai, a szavai....Szóval minden olyan, ami egy fényképen nem látszik. Fénykép alapján senkivel sincs meg " a szikra" mert nincs miért. Ezt arra mondjuk amikor még nem tudok róla sokat, vagy éppen semmit, de van benne valami megmagyarázhatatlan erő, ami vonz.
Sokan ezt keressük. Van, aki ezt még nem élte át, külső vagy más alapján válogat, mondjuk akár kép alapján is képes oda lenni valakiért anélkül, hogy látta volna a valósában. Én meg ezt nem tudom elképzelni, ezért is nem társkeresőzöm. Ez vagy jön vagy nem. Ettől még nézhet ki az illető mocsok jól, akkor sem érdekel.
#17: A #10-es válaszomban megmagyaráztam, ami számodra megmagyarázhatatlan. Furcsa, hogy a ronda emberekkel valamiért senkinek nincs meg a szikra. A jól kinéző emberekkel pedig a többségnek megvan.
Az általad megmagyarázhatatlan erő az önismereted hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!