Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Nincs meg a szikra" valódi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nincs meg a szikra" valódi jelentése?

Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 21:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%
Használj lángszorót vagy vigyél legközelebb egy kanna benzint, akkor még tűz is lesz. :D Égni fog, mint a Reichstag. :XD F
2019. márc. 28. 01:30
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Ha valakivel érezted volna már a szikrát, nem kéne ezt magyarázni. De nektek mindegy, csak feküdjön a csaj és tűrjön titeket.
2019. márc. 28. 02:24
 13/26 anonim ***** válasza:
19%
#12: Éreztem, leírtam a választ és tádám, lepontoztak. Akkor miről beszélünk? És nem, nekem nem csak az számít, hogy feküdjön.
2019. márc. 28. 02:41
 14/26 anonim ***** válasza:
65%
Hogy ronda ördög vagy !
2019. márc. 28. 05:43
 15/26 Hamvas rétihéja ***** válasza:
59%
Legközelebb menj műszálas ruhában, lehet meglesz a szikra.
2019. márc. 28. 07:03
 16/26 anonim ***** válasza:
9%
Nem nézel ki elég jól, nincs elég lóvéd, esetleg túl kedves és romantikus vagy.
2019. márc. 28. 07:48
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

A "nincs meg a szikra" valódi jelentése: "nincs meg a szikra." Döbbenetes, ugye?

Van hogy besétálok egy társaságba, és ott van Ő. Még nem ismerem. Van nála jobb képű, helyesebb, magasabb és gazdagabb is. Meg olyan aki meg sem közelíti. Nem kell, hogy bármiben etalon legyen. De ahogy szóba állunk egymással (néha még annyi se kell) azt érzem hogy valami elemi vonzalom van bennem az irányába. Megmagyarázhatatlan, hiszen ha úgy vesszük, van ott nála jobb is.

Több mindenből összetevődik ez a vonzalom, a hangja, a mosolya, a mozdulatai, a szavai....Szóval minden olyan, ami egy fényképen nem látszik. Fénykép alapján senkivel sincs meg " a szikra" mert nincs miért. Ezt arra mondjuk amikor még nem tudok róla sokat, vagy éppen semmit, de van benne valami megmagyarázhatatlan erő, ami vonz.

Sokan ezt keressük. Van, aki ezt még nem élte át, külső vagy más alapján válogat, mondjuk akár kép alapján is képes oda lenni valakiért anélkül, hogy látta volna a valósában. Én meg ezt nem tudom elképzelni, ezért is nem társkeresőzöm. Ez vagy jön vagy nem. Ettől még nézhet ki az illető mocsok jól, akkor sem érdekel.

2019. márc. 28. 10:04
 18/26 anonim ***** válasza:
13%

#17: A #10-es válaszomban megmagyaráztam, ami számodra megmagyarázhatatlan. Furcsa, hogy a ronda emberekkel valamiért senkinek nincs meg a szikra. A jól kinéző emberekkel pedig a többségnek megvan.

Az általad megmagyarázhatatlan erő az önismereted hiánya.

2019. márc. 28. 13:01
 19/26 anonim ***** válasza:
79%
Nics meg a szikra... vagy a megszakító égett be, vagy a gyújtótrafó adta meg magát. Ja, gyertya is lehet.
2019. márc. 28. 13:31
 20/26 anonim ***** válasza:
94%
Önismeret, menjél már. Itt minden faszikának 100-os az önismerete, és gondolatolvasó. Hihetetlen.
2019. márc. 28. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!