Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok! Titeket zavar a szőrös mell?
Figyelt kérdés
Se hónaljszőr, se nagy szakáll, csak mellszőr. Egy ilyen már zavar?(Videó)
https://www.youtube.com/watch?v=H9y_4zP_K5A&t=137s
2019. márc. 27. 10:54
1/12 anonim válasza:
Zavarja őket, senki sem akar gorillàval dugni
2/12 anonim válasza:
Nem zavar.
Viszont az ilyen pólók elég taszítók.
3/12 anonim válasza:
#2, szeretnél te ilyen pólójú srácot.... Férfiként írom hogy semmi baj ilyen szőrzettel. A nőket nem érdekli, inkább a külsőt nézik és az intelligenciát. Ez a srác külsőre nagyon rendben van.
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
Én kifejezetten imádom, kissé szőrmániás vagyok. A páromé kb. olyan sűrű, mint egy bunda, az a kedvencem.
6/12 anonim válasza:
Én falra mászom a szőrös férfiaktól. A kis szakáll, borosta sem tetszik, a szőrös mell, hát, meg aztán végképp nem. (Érdekes módon intim helyen viszont kevésbé zavar, ha szőrös a másik. Sőt, kifejezetten jobban tetszik a fazonra nyírt, mint a csupasz. De én ufo vagyok ízlés terén.)
7/12 anonim válasza:
Az nem zavar ha nem teljesen csupasz a mellkasa, de a videóban látott srácnak majdnem a nyakáig ér, és a pólója is előnytelen. Ez viszont már zavarna engem.
8/12 anonim válasza:
Barátom majdnem ilyen szőrös. Exem meg "csupaszabb". Mindkettő szép és kívánatos a maga nemében.
9/12 anonim válasza:
"#2, szeretnél te ilyen pólójú srácot...."
Köszönöm szépen az ajánlást, de nem szeretnék Párom ízlésesebben öltözködik. :)) Egyébként a kérdés a mellszőrre vonatkozik, ami engem nem zavar. De ezek a dekoltált férfipólók számomra taszítóak.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2019. márc. 27. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!