Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi figyelembe a tanácsaim?
Van egy 31 éves szűz ismerősöm. Mindig azon sírdogál, hogy nem állnak vele szóba a lányok. Már adtam neki tabácsokat, változtasson a külsején. Más ruhákat hordjon, más frizura. Egyszerűen megsem hallgat. Mintha a falaknak beszélnék. Csak azt hajtogatja, hogy bárcsak valaki lefeküdne vele.
Ajánlottam már neki csajokat, de válogat. Ez nem kell mert csúnya, ez nem kell, mert kövér. Komolyan, ha ennyire csinálni akarja, akkor miért válogat? Lehet legközelebb már ilyen sem lesz. Azt mondta felhív néhány fizetős csajt. De mikor rákérdeztem hogy mi van, azt mondta, hogy nem állnak vele szóba a prostik. Létezik ilyen? Vagy arra megy ki a játék, hogy megsajnáljam és én feküdjek le vele? Mert az sajnos nem fog összejönni
Amúgy se, mert te is az vagy aki mondod neki, hogy majd neki is lesz valakije... De magadban gondolod, hogy "na, azt szeretném én látni, mert úgyse lesz HAHAHAHAHAHAHA lúzer"
Beszédes, hogy mellette vagy, jó érzés lehet nagyobbnak tűnnöd a kisebb mellett. Gandalf-szindróma.
"azt mondta, hogy nem állnak vele szóba a prostik"
Eszembe jut egy Woody Allen-film, amikor a főhős (természetesen W.A. játszotta) arra panaszkodott, hogy ő olyan ronda, hogy egyszer egy prostituált azzal hárította el, hogy fáj a feje. :DDD
Mártír, így lehet őt sajnálni.
Tanácsot annak lehet adni aki kér, ő csak panaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!