Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a 2 legnagyobb társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a 2 legnagyobb társkeresési probléma?

Figyelt kérdés

Sokszor látom, hogy azt írják, hogy a két nemnek ugyanolyan nehéz a társkeresés, mégsem ugyanolyan sikertelen férfiakat látni, mint nőket.

A nők társkeresési problémája alapvetően az elvárások nagysága, a férfiaké pedig a lehetőség hiánya?

Nőktől gyakrabban hallani, hogy nem találnak elég jó férfit, míg férfiaktól azt, hogy egyáltalán nincs esélyük a nőknél. Így szerintetek mennyire jogos, hogy ugyanolyan szintűnek nevezik sokan a társkeresési nehézségeket?

2019. márc. 24. 23:31
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

#20: Szóval azt állítod, hogy akikkel megismerkedsz, azok 99%-a csak szexet akar vagy kattant "kedves" srác? Nem érzed ezt túl szélsőségesnek? Nem inkább arról van szó, amit a kérdésben írtam, hogy az igényeid nagyok és igazából ezek a srácok nem csak ennyiből állnak?

Pszichológiai előadáson személyesen nem voltam, de youtube-on néztem már. Nem nőkből állt a nézősereg 90-95%-a. Tényleg több volt a nő, de nem ennyire. Másrészt pedig az ezoterikus oldalakon szintén sokkal több a nő, a coach-ok többsége pedig férfi.

A környezetemben is több nő "érdeklődik a pszichológia" iránt, de sajnos ez kimerül annyiban, hogy azt akarják olvasni, ami nekik kényelmes. Felmennek pár női oldalra és ott pszichológiának előadott sima blogbejegyzéseket olvasgatnak. Ezt nem mondanám túl nagy önfejlesztésnek.

Miközben azt írod, hogy a férfiak többségének csak a szex kell, mire alapozod?

És azt, hogy férfiként nem érthetem, hogy milyen, ha valaki csak szexet akar? Férfiként voltam már ilyen kapcsolatban, ahol a lány közölte, hogy nem akar kapcsolatot, nincs hozzá elég szabadideje, de szexet igen. Egyáltalán nem volt negatív hatással az önbizalmamra, szimplán egyenes volt a másik fél.

"Az első bekezdéssel pedig ellentmondtál magadnak, mivel azt írtad, kevesebb nőt látni "sírni" -ha jól értettem a kérdést-, mint pasit, utána meg azt írod, h a nők is telesírják a falat."

Nem azt írtam, hogy kevesebbet látni, hanem másért.

2019. márc. 27. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!