Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzéhes nők, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szép,lassan öregedő nő vagyok.Ha nem szeretnék leadni az életszínvonalamból,akkor csak olyan férfiakkal kezdjek akik nem foglalkoznak vele mire mennyit költök,vagy köteles vagyok minden idiótával összeállni,aki egy kávé árát is sajnálja a barátnőjétől?

2019. márc. 24. 18:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem a tökéletesre várok,én sem vagyok az.
2019. márc. 24. 18:56
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem jól fogalmaztam tudom,csak készülődnöm kellett.Igazából csak azt szeretném tudni,hogy mennyire vagyok pénzéhes,ha ugyanazt az életet szeretném élni amit egyedül is.
2019. márc. 24. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapvető dolog, hogy olyannal nem jössz össze, aki mellett rosszabbul élnél, mint egyedül.

Bár egy nő soha nem érzi azt és főleg nem kérdezi meg, hogy "köteles-e" összeállni minden idiótával.

2019. márc. 24. 19:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Olyannal miért kellene összeállnod, aki egy kávé árát is sajnálja tőled? Nem tartom magam kifejezetten pénzéhesnek, de aki állítása szerint törődik velem és szeret, attól elvárom, hogy ne legyen sóher velem kapcsolatban (meg úgy általában nem szeretem a nagyon smucig embereket). Szerintem ez pénzéhességtől független, lehet úgy is kiegyenlíteni a cehhet ha valaki normálisan kezeli a pénzügyeket és nem fillérb**szó.

Az életszínvonalad normál esetben nem sérül attól, hogy valakivel összeállsz, legalábbis ha a te jelenlegi szintedhez hasonlót választasz.

2019. márc. 24. 19:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2019. márc. 24. 19:44
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem kamu.Csak volt ma egy kérdés,ahol minden nő aki ugyanannyit várt el egy férfitól,mint amit ő maga letesz az asztalra az pénzéhes.Vagy akit meghív a párja,figyelmes vele.Tényleg 35 éves vagyok,nem vagyok gazdag,átlag színvonalon élek.Szeretem a szép,minőségi dolgokat,és az okos férfiakat.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

2019. márc. 24. 20:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, 35 évesen már észrevehetted volna, hogy a gyk egy elvarázsolt világ, teljesen eltorzultak az arányok a valóságtól.
2019. márc. 24. 21:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de egy nő nem írja magáról h "öregedő" mint jelző, meg h nem leszek hamvas lányka..nem hiszem h nő lennél vagy nagyon férfias a beállítottságod..
2019. márc. 25. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!