Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzéhes nők, mit tegyek?
Alapvető dolog, hogy olyannal nem jössz össze, aki mellett rosszabbul élnél, mint egyedül.
Bár egy nő soha nem érzi azt és főleg nem kérdezi meg, hogy "köteles-e" összeállni minden idiótával.
Olyannal miért kellene összeállnod, aki egy kávé árát is sajnálja tőled? Nem tartom magam kifejezetten pénzéhesnek, de aki állítása szerint törődik velem és szeret, attól elvárom, hogy ne legyen sóher velem kapcsolatban (meg úgy általában nem szeretem a nagyon smucig embereket). Szerintem ez pénzéhességtől független, lehet úgy is kiegyenlíteni a cehhet ha valaki normálisan kezeli a pénzügyeket és nem fillérb**szó.
Az életszínvonalad normál esetben nem sérül attól, hogy valakivel összeállsz, legalábbis ha a te jelenlegi szintedhez hasonlót választasz.
Nem kamu.Csak volt ma egy kérdés,ahol minden nő aki ugyanannyit várt el egy férfitól,mint amit ő maga letesz az asztalra az pénzéhes.Vagy akit meghív a párja,figyelmes vele.Tényleg 35 éves vagyok,nem vagyok gazdag,átlag színvonalon élek.Szeretem a szép,minőségi dolgokat,és az okos férfiakat.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!