Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szeret beléd valaki?

Ha arra építek, amit férfiak vallottak be nekem vagy ismerőseimnek, akkor egyszer szerelmes volt belém egy általános iskolai társam, akinek még a nevét se tudtam, csak valaki megmutatta, hogy nézd, az a fiú szerelmes beléd. Mivel pápaszemes voltam és elöl deszka, hátul léc, nem nagyon hittem el, csak amikor észrevettem, hogy valóban sóbálvánnyá válva bámul engem távolról és olyan szomorúság áradt belőle, hogy asszem ő volt az utolsó pasi, akiről elhittem, hogy szeret.:)
Ha jobban belegondolok, azóta nem vallott nekem szerelmet senki, hacsak azt bele nem veszem, amikor fél év után azt mondta a partnerem, hogy persze hogy szerelmes belém, és korábban azért mondta, hogy nem szerelmes, mert ő sose lett első látásra szerelmes senkibe. Utólag is azt állította, hogy nagyon szerelmes volt belém. Hát lehet. Sokra nem mentem vele, mert nem tudtam róla. Szóval olyan 30 évente 1 az átlagom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!