Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is gyakran elgondolkoztok rajta, hogy a párotok valóban szeret-e, vagy ez nem is kérdés?
Figyelt kérdés
Én sokszor elbizonytalanodok.2019. febr. 6. 11:39
1/10 anonim válasza:
Nem érdekel!
Amíg hozzám jön haza, elfogad és törődik velem, és érzem, hogy a TÁRSAM.
2/10 anonim válasza:
Nem kérdés és nem szoktam elbizonytalanodni. Nincs rá okom, érzem a tettein és az önbecsülésem is a helyén vagy így nem szokásom emiatt kombinálni.
3/10 anonim válasza:
Nem sok értelme van ezen gondolkodni. Ha jó a kapcsolat, akkor a szeretet kialakul és megmarad magától. Ha szar a kapcsolat, a szeretet elmúlik, szintén magától. A kapcsolattal kell foglalkozni, a szeretetet meg átélni.
4/10 anonim válasza:
Soha. Mind ketten kimutatjuk a másiknak. Szeretet nélkül ezt mutatni évtizedeken át, nagyon kiboritó lenne.
5/10 anonim válasza:
Soha nem merült fel bennem az ellenkezője. Ha ezen gondolkodni kell, akkor elég nagy a baj.
6/10 anonim válasza:
Nem, mert minden nap látom a tettein és a figyelmességéből az érzelmeit irántam.
7/10 anonim válasza:
Egy nőnél SOHA nem lehetsz biztos abban, hogy téged szeret, vagy csak egyszerűen azokat a körülményeket, amiket a veled való együttélés/együtt járás teremt számára. Az esetek többségében inkább a második eset áll fenn, és ezzel minden férfinak tisztában kell lennie, ha sikeresen akar boldogulni a csajokkal...
8/10 anonim válasza:
A saját önbecsülésem miatt néha elgondolkodom, de nem azon, hogy szeret-e, hanem, hogy miért? Mi a baj van vele, hogy ilyen emberrel akar együtt lenni mint én? És mikor nagyon padlón vagyok az is megfordul a fejemben, hogy nincs jobb és azért van velem. Ezek nagyon mérgező gondolatok... Neked is csak két lehetőség van amiért eszedbe juthat. Vagy a párod nem (úgy) fejezi ki (ahogyan a te szeretetnyelved diktálja) vagy magaddal nem vagy rendben mint én.
9/10 anonim válasza:
Nem kérdés. Mivel önbizalomhiànyos vagyok, nem tudom elképzelni, hogy miért szeret, miért én kellek neki mikor fiatal csinos nőket is megkaphatna.
De soha egy percig sem kételkedtem az érzelmei valódisàgàban, a szerelmében, a vonzalmàban. Mondja, érezteti, szàmtalanszor bizonyította az eddig eltöltött 9 évünk alatt. Minden rezdüléséből, ahogy ràm néz, ahogy ràm mosolyog, ahogy magàhoz ölel, érzem. 33/N
10/10 anonim válasza:
Nem kérdés és nem is volt soha. Napi szinten teszek róla, hogy én legyek a legfaszább fickó a szemében.
60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!