Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan flörtöltök napszemüvegben?
Nőkhöz és férfiakhoz is szól a kérdésem.
Jó idő van végre, sokan vannak kint, feltámadt holtából a városom. Most lehetne halászni/vadászni, de... ha nincs rajtam a napszemüveg, akkor megvakulok. Szemüvegben meg nem látja a másik, ha szemezek vele, és nem látja, hogy hogy nézek ki. U.ez rám nézve is... Mosolyoghat, szemezhet de nem látom a szemét és az arcát.
Tippek? :)
Egyik ismerősöm belegravíroztatta a napszemüveg szárába, hogy "most a melled nézem". :D
Dögöljek meg de olyan sikeresnek még nem láttam a nőknél... fesztiválon hatalmas jó beszélgetésindító, hogy hogy lehet ilyen hülye.
Amúgy meg azért a napszemüveg nem takarja az egész arcot. Ha valaki rád mosolyog azt úgy is látod.
1-es, a fenébe is, hogy ilyen cuki sztorik velem sosem történnek meg! Mindig csak itt fent a neten lehet olvasni ilyeneket.
Egyébként szerintem nem kell csinálni semmit, az arcot azt lehet látni, sőt még talán barátságos arcot sem muszáj vágni. Ki lehet próbálni komor faarccal is viselni, mint a Terminátor, hátha valakinek ez jön be esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!